Forum » Pomoč in nasveti » windowsi imajo probleme z cd/dvd enotam
windowsi imajo probleme z cd/dvd enotam
JXS ::
v win2k mi po novem nočejo delovati cd/dvd enote. V device maneger imam pod dvd/cd-rom drives rumena klicaja, ko dam properties imam pod device status napisano:
This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31).
Enote izven win delajo BP. Torej je problem v win. Če odstranim naprave, mi jih win zaznajo, a je še vedno rumen klicaj. Probal sem tudi zamenjati kabel oz. eno napravo priklučiti na IDE1, vendar je napaka še vedno prisotna.
Kar me je presenetilo je to, da lahko z Easy CD-DA Extractor preberem cdje in jih tudi zapišem. A se komu sanja kje je problem?
This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31).
Enote izven win delajo BP. Torej je problem v win. Če odstranim naprave, mi jih win zaznajo, a je še vedno rumen klicaj. Probal sem tudi zamenjati kabel oz. eno napravo priklučiti na IDE1, vendar je napaka še vedno prisotna.
Kar me je presenetilo je to, da lahko z Easy CD-DA Extractor preberem cdje in jih tudi zapišem. A se komu sanja kje je problem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik Lenovo 3000 n500 tezavaOddelek: Strojna oprema | 7996 (4991) | mare87 |
» | prenos slik iz fotoaparataOddelek: Zvok in slika | 3326 (2903) | barca |
» | Problemiz USB karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 1071 (989) | FR34K |
» | Pinnacle PCTV revealed (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7166 (5102) | maxy |
» | Ne morem dostopat do CD roma !Oddelek: Pomoč in nasveti | 873 (754) | Turbina |