Forum » Zvok in slika » X-530
X-530
Dr.Ev!l ::
Imama zvočnike ( za comp) Logetech x-530 5.1 sistem. (Sub 140W, Zvočniki 70 W) Imam zvočno kartico Asrock 7.1 sistem... Zanima me ali bi se dalo zvočno kartico navit da bi iz zvočnikov iztisno vse kaj majo v sebi in če še obstaja kakšen drug program(jaz sem dobo zraven program Realtek sound Maneger) za zvočnike oz takšne stavri ?
Hvala že v naprej!
Dr.Ev!l
Hvala že v naprej!
Dr.Ev!l
Zheegec ::
anima me ali bi se dalo zvočno kartico navit da bi iz zvočnikov iztisno vse kaj majo v sebi
Imaš na netu programe za navijat zvočne kartice. Samo pazi, da ne boš pretiraval. Vmes testiraj stabilnost v Winamp, igrah in DVD filmih (glej da bo EAX enabled), pa če bo nestabilna povečuj napetost. Problem je, ker se tistih 200mio tranzistorjev (zvočne kartice dandanes so zelo kompleksne, skoraj bolj kot procesorji, zato jih pa tudi navijamo) začne zelo greti, tako da razmišljaj VSAJ o vodnem hlajenju če bi rad zelo navijal!!
Sam imam navit SB Live Digital pa se res pozna razlika!!
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zheegec ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup zvočnikov Logitech z906Oddelek: Zvok in slika | 7144 (6092) | Skyman |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16689 (10628) | FlamE#7 |
» | Kako bi navil gf8800 gtOddelek: Navijanje | 1238 (1238) | SrBo |
» | Statika v zvocnikih (pri maticni A8N-e) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4180 (3691) | Mac Gyver |
» | 5.1 ali 6.1 ali 7.1Oddelek: Zvok in slika | 3210 (2898) | sash |