» »

Preko USB ne zazna prenosnih pomnilnikov

Preko USB ne zazna prenosnih pomnilnikov

astrah ::

Zdravo,
imam problem z uporabo prenosnih pomnilnikov (removable disk) kot so USB ključi, MP3 player... Problem nastane vedno ko hočem uporabiti pomnilnik preko USB porta, namreč mi v Windowsih ne dodeli nove particije (enako v W2000 kot v WXPpro). Ko napravo priključim na USB mi javi da je zaznal napravo in inštaliral software, vendar nato ko v Raziskovalcu hočem dostopati do te naprave, ni ne duha in sluha v njej.
Sem mislil da so krivi driverji za USB, vendar so 100 % naloženi, tako da je problem nekje drugje.

PROSIM, POMOČ!:'(

Tomay ::

Lahko, da nimaš ustvarjene particije. Desno klikni na moj računalnik, potem pa "upravljaj". Tam izberi "upravljanje diskov" in poglej če je pogon oz naprava tam vidna. Če je ni je problem drugje (lahko v gonilnikih).
Voodoo 4Ever

Hvala za hiter odgovor.
Imeli ste prav, naprava je vidna v Computer Management (pod Storage se nahaja veja REMOVABLE STORAGE -> MEDIA in LIBRARIES - tu vidim še spisek vseh CD in DVD romov+prenosni pomnilnik). Samo še zmeraj ne znam USB naprave - prenosni pomnilnik prikazati kot novo particijo.

Prosim za opis postopka kako dodeliš temu svojo particijo, da bom prenosni pomnilnik uporabljal kot nov disk z dodeljeno oznako (napr. M:). Uporabljam WXPpro Engl. ver.

Hvala!:))

Tomay ::

Desno klikni na "removable media" in če ni particije, najprej ustvari novo. Potem pa desno klikni in "change drive letter ..." ter izberi črko pogona.

To je vse.
Voodoo 4Ever

Hvala za pomoč!
Problema ni več, particija se je zamenjala s strežnikom, ki ga dostopam kadar se povežem nanj. Ko nisem bil povezan, je napravo postavilo na isto particijo, tako da tega nisem prej opazil. Hvala še enkrat!:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako že obstoječo particijo razdeliti na 2 brez izgube podatkov

Oddelek: Operacijski sistemi
236842 (6511) Icematxyz
»

Zunanji trdi disk

Oddelek: Strojna oprema
252965 (2006) dudl
»