Forum » Pomoč in nasveti » WinXP & Wlan problem
WinXP & Wlan problem

masterpsi ::
En nenavaden problem: na računalnik sem na novo naložil windowse in po instalaciji driverjev za wireless mrežno kartico ni istih nastavitev: takih nastavitev vbistvu nisem nikjer še videl. Evo par screenshotov.
V bistvu me moti samo to, ker se noče povezat, ker imamo key dolg 12znakov, kar ga očitno moti. Z dodatnim programom pa dela. S prejšnimi windowsi nisem imel teh težav. Zdej bom updejtal windowse, pa bom videl, če bo pomagalo, do takrat pa vas prosim za pomoč.
LP
V bistvu me moti samo to, ker se noče povezat, ker imamo key dolg 12znakov, kar ga očitno moti. Z dodatnim programom pa dela. S prejšnimi windowsi nisem imel teh težav. Zdej bom updejtal windowse, pa bom videl, če bo pomagalo, do takrat pa vas prosim za pomoč.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Danes ponoči ne spreglejte Luninega mrkaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5681 (1679) | recmajkemi |
» | Modificiran računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 10308 (5088) | mrTwelveTrees |
» | NEST 06: Shark-357 zmagovalec v modanju računalnikaOddelek: Novice / NEST | 6572 (5131) | Spc |
» | Moje doma izdelano ohišjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1444 (1102) | tim |
» | Overclockan BIOS za Radeon 9100 128 Mb DDR.....Oddelek: Navijanje | 2721 (2280) | TribesMan |