» »

s kolesom okrog sveta

s kolesom okrog sveta

korenje_ver2 ::

je ze kdo sel s kolesom okrog sveta? al pa na kaksno daljse potovanje? me zanima kolk bi me stalo za kaksno avanturo s kolesom...

poweroff ::

sudo poweroff

jype ::

Jaz sem bil iz Ljubljane do Enschede, NL, in nazaj do Ljubljane. Avstrija, Nemcija, Nizozemska. Nemcija je precej boring, ampak super za sibanje s specialko.

korenje_ver2 ::

kje si pa spal? si vzel sotor s sabo?

cholt45 ::

Ja tudi jaz nameravan enkarat upičit tako avanturo, vendar se nagibam bolj k štoparskemu načinu potovanja! Da bog da peneze mogoče že drugo leto! Se mi zdi, da je zapravljanje denarja za take počitnice dosti bolj smiselno, kot pada greš v avtocamp in ležiš v prikolici gledajoč televizijo z pivom u roki! Avantura, dogodki, ki se jih spominjaš celo življenje, pa magari dogodek glihkar ukradenega fotoaparata ali pukle gume!

Myth ::

Jaz že imam nekakšne načrte. Ampak predno odpotujem v svet, sem rekel da bom takšno avanturo naredil po Sloveniji. :) Potrebuješ čisto osnovne stvari kot da greš na počitnice. Veliko cot ne potrebuješ ravno. En mali šotor in spalko. Zdravila. Pa osebne stvari (kartice, zdravstvena, etc.) . Pa toliko denarja kot misliš da boš jedel. Zdaj odvisno tudi če boš plazil se po goši in kako srno htel ali pa nabiral sadje, ali kradel na poti jabolka, hruška... :D takrat potrebuješ manj denarja.

jaz sem recimo za slovenijo računal takole: 2-obroka dnevno = 2000SIT + malenkosti za popoti ... kar mogoče na dan znese 3000 SIT. Zdaj če imaš poznanstvo kje, daš še manj, se pač oglasiš pri njih na kosilu ali malici. :) Tako da sem prišel na 10000SIT za dva tedna, kajti imam kar nekaj poznanstev pa nebi tolko zapravlal.

Za taborjenje pa vedno vprašaš kmeta ali nekoga ki je tam v bližini, če je dovoljeno šotor si postavit. Jaz pač računam na "dobre ljudi" da mi bodo to dovolili. :)

en LP
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kolesarjenje na daljše razdalje (strani: 1 2 )

Oddelek: Šport
5810490 (7221) energetik
»

Potovanja po svetu (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6222290 (13099) VolkD

Begunska kriza - priložnost (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
8412700 (10458) Jerry000
»

Preživeti v naravi (strani: 1 2 3 4 )

15843230 (24618) hammock
»

kje je čar morja? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26147312 (39688) opeter

Več podobnih tem