Forum » Programiranje » V"BA pomoč", dela se mi že pleša
V"BA pomoč", dela se mi že pleša
Bundy ::
Imam sledeči problem. V MS accessu 2003 razvijam eno aplikacijo. Naredil sem combobox kjer uporabnik z vnosom črk izbere določen zapis. V ozadju mi teče koda, ki ob vnosu črk v combobox spremeni vse črke v velike (ucase). Težava je v tem, da črk čćžšđ noče spremeniti.
Koda:
Private Sub Kupec_KeyPress(KeyAscii As Integer)
KeyAscii = Asc(UCase(Chr(KeyAscii)))
End Sub
Uporabljam Access 2003 in WinXp Pro. Sem pogledal lokalne nastavitve in je nastavljeno na slovensko. Črke so Arial CE velikost 10. Pri kolegu ta koda dela brez težav, jaz sem jo poizkusil na dveh različnih računalnikih in ne dela.
Kakšna ideja? Pa mislim da ni težava v sami kodi.
Koda:
Private Sub Kupec_KeyPress(KeyAscii As Integer)
KeyAscii = Asc(UCase(Chr(KeyAscii)))
End Sub
Uporabljam Access 2003 in WinXp Pro. Sem pogledal lokalne nastavitve in je nastavljeno na slovensko. Črke so Arial CE velikost 10. Pri kolegu ta koda dela brez težav, jaz sem jo poizkusil na dveh različnih računalnikih in ne dela.
Kakšna ideja? Pa mislim da ni težava v sami kodi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple priznal težave s tipkovnicami za MacBook (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 17037 (14108) | poweroff |
» | Microsoft razvija novi stari način vnosa črk na majhnih zaslonihOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6474 (4423) | JackOdpirac |
» | Razbijanje gesel z GPU je realnost (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 30441 (24872) | MrStein |
» | velike male besede c++Oddelek: Programiranje | 2567 (2183) | PoPon2 |
» | AccessOddelek: Programiranje | 1522 (1116) | Damjan Jagar |