Forum » Omrežja in internet » IPCop in kablovje
IPCop in kablovje
castro ::
Hoj,
zadeva je takale: ADSL linija gre na IPCop router nato pa od tam na switch ter na 3 PC-je. Po obrokih iščem že celo popoldne, vendar mi vezalni načrt še vedno ni jasen: kje pride crossover in kje "1 na 1" povezava???
Moj predlog je naslednji: ADSL - router = cross; vse ostalo pa navadni kabli - je to OK?
LP
zadeva je takale: ADSL linija gre na IPCop router nato pa od tam na switch ter na 3 PC-je. Po obrokih iščem že celo popoldne, vendar mi vezalni načrt še vedno ni jasen: kje pride crossover in kje "1 na 1" povezava???
Moj predlog je naslednji: ADSL - router = cross; vse ostalo pa navadni kabli - je to OK?
LP
matter ::
Tko naj bi blo ok ja, sicer pa vsi novejši switchi nimajo probleme s crossi in straight kabli.
Sicer pa probaš pa je.
Sicer pa probaš pa je.
Grem basket pa bom neloke metal
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podaljševanje UTP kabla (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 28111 (13840) | denisbegood |
» | ADSL ?Oddelek: Omrežja in internet | 7928 (4659) | BlazP |
» | switch, hub ali router??Oddelek: Kaj kupiti | 2421 (2105) | Iztok Smolic |
» | problemi z LAN + router povezavoOddelek: Omrežja in internet | 1893 (1762) | majk2000 |
» | trije računalniki v ADSL omrežju in packetloss !!! Pomoč prosim!Oddelek: Omrežja in internet | 1852 (1668) | Matek |