Forum » Loža » Študentski dom + domača žival?
Študentski dom + domača žival?
Mr_Globus ::
Naslednje leto bom po vsej verjetnosti šol v študnestki dom na mestnem logu. Zanima me, če ma gdo izkušnje če se ima lahko papigo v sobi?
mtosev ::
Mi smo meli psa v bloku 2 leta. Potem so se preselili.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
Primoz78 ::
Problem bi znal bit ce je papiga full glasna...ker ko bo koga zjutri zbudila ji lahko v omedlelosti od prejsnjega vecera (studenski zur) zavije vrat ...mam doma papigo (srednje veliko - Aratinga) pa vem kako hudo je ce te zjutro zbudi z kakimi cudnimi kriki!
Lp Primoz
p.s. Pri nas v studenskem domu smo imeli "podaljsan" nocni mir...med sabo smo se zmenili...do 12h more bit mir, ker so bili nekateri ze "veterani" v domu in niso meli predavanj...
Lp Primoz
p.s. Pri nas v studenskem domu smo imeli "podaljsan" nocni mir...med sabo smo se zmenili...do 12h more bit mir, ker so bili nekateri ze "veterani" v domu in niso meli predavanj...
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Primoz78 ()
iro ::
Ej heroj v mestnem logu je v enem apartmaju 12 ljudi (6 sob) mislis da bodo vsi poslusali papigo.
Malo razmisli.
Malo razmisli.
Mr_Globus ::
Amm vse papige sploh ne vreščijo. Moja skobčevka sploh ne. Edino vsake tolko govori, kar pa je malo bolj glasno kot šepetanje.
iro ::
Si že kdaj bil v metnem logu? Tam je sam žurat ok , rajši se vseli v rožno dolino blok 14 -internet ti garantiram da ti ne bo žal ,no vsaj meni ni .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | študentski dom lj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 46284 (24016) | Marat |
» | Klic katere živali (Ljubljana-Šiška) spominja na parjenje mačk?Oddelek: Loža | 3897 (2967) | Okapi |
» | Študentski domovi v LJ (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 31593 (19218) | St235 |
» | Kateri študentski dom naj izberem?Oddelek: Šola | 7294 (6049) | starsplash |
» | (ne)domače živaliOddelek: Loža | 5533 (5133) | BoO |