Forum » Kaj kupiti » Kateri prenosnik?
Kateri prenosnik?
Temo vidijo: vsi

Zheegec ::
Modri dirkač: novi Acerji imajo 250GB 5400Rpm...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

Jackass ::
Ja v bistvu niti ni take cenovne razlike med 7200 in 5400. Mislm js bi dal 60€ več za prenosnik s hitrejšim diskom, sam mogoče pa večina ne bi.
Škoda je bl to, k je pr ns tolk slaba ponudba, kljub veliki konkurenci, da tut tisti, k bi radi zapravl neki keša za to, preprosto ne mormo... k v socializmu!
Škoda je bl to, k je pr ns tolk slaba ponudba, kljub veliki konkurenci, da tut tisti, k bi radi zapravl neki keša za to, preprosto ne mormo... k v socializmu!

jAcKaSS

roli ::
Heh kako sploh pogledat koliko RPMjev ima disk?
Sem gledal z Sandro pa ni nikjer tega podatka
. Sicer me sploh ne briga samo toliko, da vem. kolikor vem bi to moralo v sandri pisati. Branje je bilo okoli 41MB (WD ATA disk).
Sem gledal z Sandro pa ni nikjer tega podatka

http://www.r00li.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roli ()

neoto ::
Mah, dajte no... Če hočete dobre in hitre diske kupite Desktop PC ali pa notebook, ki je namenjen kot zamenjava zanj.
Se vam ne zdi, da se disk s 5400 obrati manj segreva od tistih s 7200 obrati? Pri prenosnikih pa je ravno na segrevanju in porabi veliki poudarek!
Se vam ne zdi, da se disk s 5400 obrati manj segreva od tistih s 7200 obrati? Pri prenosnikih pa je ravno na segrevanju in porabi veliki poudarek!

Modri dirkač ::
Za porabo ne vem, greje se pa 100GB Hitachi 7200rpm PATA točno 3°C manj kot prejšnji 40GB Hitachi 5400rpm PATA - 35 proti 38 stopinj.
Everybody lies!

tt2 ::
Imam namen kupiti prenosnik do 1300€, ki bo lahko normalno pognjal sodobne igre, med njimi tudi bioshock pa me zanima če za ta denar lahko dobim prenosnik, ki bo to zmožen?

xyxyxyxy ::
Prosim za pomoč pri nakupu prenosnika. Uporabljam ga bom za internet, filme, office, ... Iger ne bom igral. Rad bi videl, da imel Core2Duo procesor in 2GB pomnilnika. Zanj sem pripravljen odšteti maksimalno 1200€. Acer prenosnikov ne bi kupoval.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: xyxyxyxy ()

paperdoll ::
Kaj pa na tale HP Pavilion DV6595eg pravite? Meni se zdi kr ugodn tko za vsakdanje reči, pa še grafo ima malo boljš kt integrirane; diska malo pogrešam... se splača kupit to?

TribesMan ::
Disk s 7200 obrati je must have za vsak resen prenosnik.
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Drbruce - HP 6715b TL60 bi bila vsekakor daleč najboljša izbira, sploh zaradi ekrana in ohišja.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

kondor ::
...res bi prosim čimprej potreboval pomoč, na prejšnji strani zastavljeno vprašanje, ker si mislim čimprej nabavit prenosnik ..
...ali toshiba ali acer ali kateri drugi?
...ali toshiba ali acer ali kateri drugi?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kondor ()

hooger ::
Toshibo, Acer je preplastična zadeva. Kao hude komponente natrpane v zelo slabo ohišje. Nekaj podobnega kot Gericom

Kaj pravite na Toshibo Satellite Pro A200-1MI? Se da dobiti kakšen prenosnik, ki je cenejši in ima podobne karakteristike (pa ne Acer ;D )?
Zaslon:15.4 " Toshiba TruBrite® WXGA TFT display
Procesor:Intel Core2 Duo Processor T7300 2.0 Ghz, 800 Mhz, 4 MB
Spomin:2,048 (1,024 + 1,024) MB
Trdi Disk:250 GB 4200 o/min
Optični pogon:DVD Super Multi drive (Double Layer)
Grafika:ATI Mobility Radeon HD2600 supporting HyperMemory
Mreža/Modem/Wireless:Bluetooth, Wi-Fi Wireless LAN (802.11a/b/g/Draft-N), international V.92 modem, 56 Kbps data and 14.4 Kbps fax, Ethernet LAN 10BASE-T/100BASE-TX
Zvok:16-bit stereo
Priključki:DC-in, external monitor, RJ-11, RJ-45, TV-out (S-video), i.LINK® (IEEE 1394), external microphone, headphone (stereo), 5-in-1 Bridge Media slot (supports SD™ Cards, Memory Stick®, Memory Stick Pro™, MultiMedia Card™, xD-Picture Card™), 4 (Left 2, Right 2) x USB 2.0, integrated 1.3 Megapixels Video Camera, 2 x memory slots, Express Card™ slot
USB/Firewire:4 (Left 2, Right 2) x USB 2.0
TV-Izhod:S-video
Dimenzije/Teža:362 x 267.8 x 33.5 mm, 2.72 kg
Programska oprema:Genuine Windows Vista® Business Edition
Baterija:lithium-ion
Zaslon:15.4 " Toshiba TruBrite® WXGA TFT display
Procesor:Intel Core2 Duo Processor T7300 2.0 Ghz, 800 Mhz, 4 MB
Spomin:2,048 (1,024 + 1,024) MB
Trdi Disk:250 GB 4200 o/min
Optični pogon:DVD Super Multi drive (Double Layer)
Grafika:ATI Mobility Radeon HD2600 supporting HyperMemory
Mreža/Modem/Wireless:Bluetooth, Wi-Fi Wireless LAN (802.11a/b/g/Draft-N), international V.92 modem, 56 Kbps data and 14.4 Kbps fax, Ethernet LAN 10BASE-T/100BASE-TX
Zvok:16-bit stereo
Priključki:DC-in, external monitor, RJ-11, RJ-45, TV-out (S-video), i.LINK® (IEEE 1394), external microphone, headphone (stereo), 5-in-1 Bridge Media slot (supports SD™ Cards, Memory Stick®, Memory Stick Pro™, MultiMedia Card™, xD-Picture Card™), 4 (Left 2, Right 2) x USB 2.0, integrated 1.3 Megapixels Video Camera, 2 x memory slots, Express Card™ slot
USB/Firewire:4 (Left 2, Right 2) x USB 2.0
TV-Izhod:S-video
Dimenzije/Teža:362 x 267.8 x 33.5 mm, 2.72 kg
Programska oprema:Genuine Windows Vista® Business Edition
Baterija:lithium-ion

N-E-O ::
Naj še v tej temi vprašam, če je Toshiba iz Big Banga za 1250€ vredna svojega denarja:
Prenosnik Toshiba Satellite A200-1M8 Procesor Intel® Core 2 Duo T7100 (1.8GHz/2MB/FSB800) Chipset Intel® PM965 Express Zaslon 15.4 WXGA TFT, 1280x800, TruBrite Spomin 1GB DDR2, nadgradljiv do 4GB Trdi disk 160GB, 5400rpm, SATA Optični pogon DVD-RW Dual Layer Grafika ATI Mobility™ Radeon® HD2600 256MB Priključki: 4x USB 2.0, VGA, Express Card™, Modem (RJ-11), TV-out, line-out, line-in, Ethernet (RJ-45), FireWire, CardReader, WebCam Brezžična mrežna 802.11a/b/g, Bluetooth Baterija Li-ion Teža 2,72kg Microsoft® Windows® Vista Home Premium Garancija 24 mesecev
Najbrž bi se mi splačalo dodati dodaten giga rama, ne?
Prenosnik Toshiba Satellite A200-1M8 Procesor Intel® Core 2 Duo T7100 (1.8GHz/2MB/FSB800) Chipset Intel® PM965 Express Zaslon 15.4 WXGA TFT, 1280x800, TruBrite Spomin 1GB DDR2, nadgradljiv do 4GB Trdi disk 160GB, 5400rpm, SATA Optični pogon DVD-RW Dual Layer Grafika ATI Mobility™ Radeon® HD2600 256MB Priključki: 4x USB 2.0, VGA, Express Card™, Modem (RJ-11), TV-out, line-out, line-in, Ethernet (RJ-45), FireWire, CardReader, WebCam Brezžična mrežna 802.11a/b/g, Bluetooth Baterija Li-ion Teža 2,72kg Microsoft® Windows® Vista Home Premium Garancija 24 mesecev
Najbrž bi se mi splačalo dodati dodaten giga rama, ne?

@DrBruce
Ta toshiba ima zelooo počasen disk. Če že kupuješ potem je veliko boljša varianta prvi link v ronaldotovem postu.
Če bi sam kupoval dober prenosnik, bi se sigurno odločil za enega izmed novih Sony modelov. LINK
Ta toshiba ima zelooo počasen disk. Če že kupuješ potem je veliko boljša varianta prvi link v ronaldotovem postu.
Če bi sam kupoval dober prenosnik, bi se sigurno odločil za enega izmed novih Sony modelov. LINK

parasit ::
Fantje kaj pravit na to ponudbo HP 6715s z 2gb rama za samo 700 eur
Link: HP 6715s
Kolega bi ga kupil za internet občasno kak špil, word, excel, meni se zdi ponudba ok, pa še torbica original od HP-ja je zdraven.
Link: HP 6715s
Kolega bi ga kupil za internet občasno kak špil, word, excel, meni se zdi ponudba ok, pa še torbica original od HP-ja je zdraven.
To je to!

Kako bi pa npr. med tema dvema ( Sony Vaio in Toshiba) izbrali, če upoštevate nadgradnjo ramov pri Toshibi? Razlika je potem zgolj v grafični kartici (mislim, da ima Toshiba boljšo) in pa Sony ima ta HDMI izhod. To pomeni, da lahko predvajaš HD filme na za to primerni TV, imam prav? V ostalih spec. sta skoraj identična. Garancije je leto več pri Toshibi. Torej?

N-E-O, potem je že boljši nakup Toshibe, ki sem jo omenil v enem od prejšnjih postov. Minus je ta, da ima disk 4200 obratov.

@parasit
sam imam podobno zadevo ( LINK)
in morm rečt, da je za ta denar res prima zadeva. Edina slabost, ki sem jo do sedaj opazil je, da nima TV-out priključka.
sam imam podobno zadevo ( LINK)
in morm rečt, da je za ta denar res prima zadeva. Edina slabost, ki sem jo do sedaj opazil je, da nima TV-out priključka.

pingec ::
A bi znal kdo priporočit kaj podobnega kot je HP-Compaq-6710s samo da bi imel močnejšo(ločeno) grafiko(tam v rangu X1300 oz. Go 7400, ni omejeno navzgor) in pa višjo resolucijo?
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

@DrBruce
Ti si omenjal model Toshibo Satellite Pro A200-1MI, moj model A200-1M8 pa ima 5400 obratov (disk).
Potem je to dobra odločitev?
Ti si omenjal model Toshibo Satellite Pro A200-1MI, moj model A200-1M8 pa ima 5400 obratov (disk).
Potem je to dobra odločitev?

1MI ima v primerjavi s tistim, ki si ga omenil ti, hitrejši procesor, enkrat več rama in namesto 160GB, 250Gb disk, s tem, da ima le ta 4200 obratov namesto 5400. In to za isti denar oz. še manj, odvisno od trgovine. Po moje se bolj splača 1MI.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: xyxyxyxy ()

globe ::
Nasu sem tega sony vaiota c2d 2,0, 2gb rama za 999 eur. Res da ma disk sam 4.200 obr./min pa da nima moznosti priklopa tv, ampak ce bi se disk zamenjal s hitrejsim bi bil to dober nakup? Kake so kej te NR serije?
Vaio c2d 2gb rama
Vaio c2d 2gb rama
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: globe ()

kondor ::
hooger: saj glede ohišja ni važno, samo da ne bo razpadlo ob normalni uporabi, ter da so v ohišju kakovostne komponente. ( je grafična intel GMA 900 veliko slabša od NIVIDIA 7300?)

DrBruce - Predlagam, da kupiš 6715B in spraskaš Turion64 X2 nalepko dol s prenosnika, bo kar naenkrat dosti hitreje deloval
Kondor - GMA900 je Intelova stara integrirana grafična (GMA950 in X3100 sta novejši), novejše igre v glavnem ne delujejo, leto in več stare pa na 800x600 in vse na low delajo zelo slabo. 3 leta stare delajo OK. GF 7300 sicer ni nek vrh ponudbe, je pa le cca 5x hitrejša od GMA900.
Pingec - 6715B ali pa 6710B (ki je sicer dražji, toda po komponentah in ohišju praktično enak) imata dosti boljše ohišje, več priključkov. Malo dražji (okoli 1000€ in naprej) modeli imajo tudi 1680x1050 anti-glare ekran. Grafična je še vedno osnovna, torej integrirana. Od HP trenutno ni nič pametnega z ločeno grafično, šele pri 1500€ in naprej so modeli s HD2600.
Premisli malo o Toshibi A200 ali pa 5920G Acerju, čeprav je tukaj potem navadna 1280x800 ločljivost...

Kondor - GMA900 je Intelova stara integrirana grafična (GMA950 in X3100 sta novejši), novejše igre v glavnem ne delujejo, leto in več stare pa na 800x600 in vse na low delajo zelo slabo. 3 leta stare delajo OK. GF 7300 sicer ni nek vrh ponudbe, je pa le cca 5x hitrejša od GMA900.
Pingec - 6715B ali pa 6710B (ki je sicer dražji, toda po komponentah in ohišju praktično enak) imata dosti boljše ohišje, več priključkov. Malo dražji (okoli 1000€ in naprej) modeli imajo tudi 1680x1050 anti-glare ekran. Grafična je še vedno osnovna, torej integrirana. Od HP trenutno ni nič pametnega z ločeno grafično, šele pri 1500€ in naprej so modeli s HD2600.
Premisli malo o Toshibi A200 ali pa 5920G Acerju, čeprav je tukaj potem navadna 1280x800 ločljivost...
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

T0RN4D0 ::
Mene pa zanima kakšna je sploh razlika med core 2 duo pa turioni? Nasledje kar me zanima je če so ti true bright pa tej monitorji a must have al ni neke uporabne razlike...
pa danes mi je v oči padlo še tole AS7520 17", 2 giga rama, 320 giga diskovja, 1.8 Turion za 925€... Vem da je s 3.7kg pa 17" stvar že rahlo štorasta za prenašat, samo vseen se mi zdi kr uredu deal? :)
pa danes mi je v oči padlo še tole AS7520 17", 2 giga rama, 320 giga diskovja, 1.8 Turion za 925€... Vem da je s 3.7kg pa 17" stvar že rahlo štorasta za prenašat, samo vseen se mi zdi kr uredu deal? :)

paperdoll ::
ALIEn, praviš da od HP-jev ni pametnih reči za 1000€. Kaj pa tole?
HP Pavilion DV6595eg Core 2 Duo Santa Rosa
Cena z DDV: 999,- EUR
Tehnični podatki:
• 15.4" WXGA (1280*800) BrightView
• Intel Core 2 Duo T7100 2* 1,80 Ghz Santa Rosa
• 2 GB DDR2-RAM SO-DIMM
• 160 GB HDD SATA
• Double Layer DVD+/-RW LS
• NVIDIA GeForce Go 8400M GS z 128 MB Dedicated do 895 shared
• Wlan a/b/g
• 6 in 1 čitalec kartic + bluetooth
• Vgrajena kamera + daljinec
• HDMI izhod
• brez OS
• 1 leto garancije
Priključki:
• TV-out
• VGA
• USB 2.0 - 3
• 56K Modem V.90
• 10/100 Mbit mrežna kartica
• Line Out
• Mic In
• PCMCIA
• FireWire
Programska oprema:
• mozen dokup WINDOWSOV
Mere:
Velikost:
357 x 257 x 25 mm
Teža:
3,1 KG
HP Pavilion DV6595eg Core 2 Duo Santa Rosa
Cena z DDV: 999,- EUR
Tehnični podatki:
• 15.4" WXGA (1280*800) BrightView
• Intel Core 2 Duo T7100 2* 1,80 Ghz Santa Rosa
• 2 GB DDR2-RAM SO-DIMM
• 160 GB HDD SATA
• Double Layer DVD+/-RW LS
• NVIDIA GeForce Go 8400M GS z 128 MB Dedicated do 895 shared
• Wlan a/b/g
• 6 in 1 čitalec kartic + bluetooth
• Vgrajena kamera + daljinec
• HDMI izhod
• brez OS
• 1 leto garancije
Priključki:
• TV-out
• VGA
• USB 2.0 - 3
• 56K Modem V.90
• 10/100 Mbit mrežna kartica
• Line Out
• Mic In
• PCMCIA
• FireWire
Programska oprema:
• mozen dokup WINDOWSOV
Mere:
Velikost:
357 x 257 x 25 mm
Teža:
3,1 KG

Bramac ^^ ::
Men se zdi tale prenosnik super, že tko so pri meni Pavilioni razred zase! Škoda edino, ker ima grafična nekam malo pomnilnika (256 bi po moje moral biti minimum!).

Paperdoll: Pavillion ponudbe pa res nikoli ne gledam
So pa precej drugačni od HP Compaq linije...
Ja, načeloma je OK konfig, grafična tako in tako ni toliko zmogljiva, da bi se 256MB poznalo. Malo pazi glede garancije, to trgovina sama dobi (torej ne gre preko uradnega HP zastopstva), tako da lahko garancijo uveljavljaš samo pri tej trgovini, ne pa na pooblaščenih HP servisih.

Ja, načeloma je OK konfig, grafična tako in tako ni toliko zmogljiva, da bi se 256MB poznalo. Malo pazi glede garancije, to trgovina sama dobi (torej ne gre preko uradnega HP zastopstva), tako da lahko garancijo uveljavljaš samo pri tej trgovini, ne pa na pooblaščenih HP servisih.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

pingec ::
HP 6715b pa 6710b imata oba bolj svoh grafo(ne vem zakaj ne morjo naredit se model z mal mocnejso).
Paperdoll, samo tisti ma svoh resolucijo...
ALIEn3001
Tista Toshiba (gelde na notebookcheck.net) isto grafo kot eden izmed unih dveh HPjev kar ni ne vem kaj... Pa še zaslon je slabši.
Še kakšen predlog za tam okrog 1k evrov mogoče?
Na koncu se bom zgleda res mogel odločiti med večjo resolucijo pa ločeno mal močnejšo grafo.
Paperdoll, samo tisti ma svoh resolucijo...
ALIEn3001
Tista Toshiba (gelde na notebookcheck.net) isto grafo kot eden izmed unih dveh HPjev kar ni ne vem kaj... Pa še zaslon je slabši.
Še kakšen predlog za tam okrog 1k evrov mogoče?
Na koncu se bom zgleda res mogel odločiti med večjo resolucijo pa ločeno mal močnejšo grafo.
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

V mislih sem imel recimo A200-1M8 s H2600 ali kaj podobnega, okoli 1300€ pride z 2GB RAM.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

Kaj ta grafa od ATI-ja HD2600 na tej Toshibi je zmogljiva? Sem malo prečekiral na notebookcheck pa se mi zdi ok.

Z novimi driverji z lahkoto konkurira 8600 GS, ima pa tudi nižjo porabo.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zheegec ()

Zdej me pa še zanima, če je res, da na tem prenosniku zaenkrat še ni mogoča uporaba xp-ja? Menda ni driverjev.
Pa a ima kdo kakšen podatek, kako dolgo zdrži baterija prenosnika (A200-1m8)?
Pa a ima kdo kakšen podatek, kako dolgo zdrži baterija prenosnika (A200-1m8)?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: N-E-O ()

Točno tega modela sicer nisem preizkusil, bi pa morala kakšne 3h na osvetlitvi na 50% in WLAN na OFF. Seveda ob večjih obremenitvah na 3h pozabi
Saj drugače zraven dobiš Visto, kolikor vem, za Visto pa so vsi driverji (tudi za XP so, sam malo bolj je treba poiskati) - edino na 2GB je pametno RAM nadgradit.

Saj drugače zraven dobiš Visto, kolikor vem, za Visto pa so vsi driverji (tudi za XP so, sam malo bolj je treba poiskati) - edino na 2GB je pametno RAM nadgradit.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

Aha, hvala za informacije. Verjetno se bom odločil za ta model, ga bom šel še v živo pogledat. Nekako sem skeptičen glede Acerjev, čeprav so mnenja bolj pozitivna kot obratno. Kaj se mi splača dokupiti še to dodatno garancijo v Big Bangu? A je dovolj 2 leti?

loueasy ::

patricijak3 ::
Prosila vi vas za mnenje glede nakupa prenosnega računalnika. Rabim ga za pisanje, internet in kakšno glasbo za igrice pa ni potrebe.Na internetu sm zasledila tegale in me zanima kakšna so mnenja o tem prenosniku:
tale
hvala za pomoč
tale
hvala za pomoč

tomaz- ::
boljša varianta za dobrih 100€ več:
http://www.mimovrste.com/artikel/275006...
boljši procesor, večji disk, še enkrat več rama , boljša grafika, zaslon, pa še firma Hp je nekak boljša kot Acer...
Se mi zdi bolj pametno naložen denar, če gledaš nekje v tem rangu..
http://www.mimovrste.com/artikel/275006...
boljši procesor, večji disk, še enkrat več rama , boljša grafika, zaslon, pa še firma Hp je nekak boljša kot Acer...
Se mi zdi bolj pametno naložen denar, če gledaš nekje v tem rangu..

MEDENA ::
500 - > 629 ...
ACER AS5315
Procesor: Intel Celeron M 530 1,73G 1M
Intel 960GML Express Chipset z integrirano 3D grafično kartico Intel® Graphics Media Accelerator (GMA) X3100
Pomnilnik: DDR II 2GB (2 x 1GB)
Zaslon: 15.4 WXGAAcer CrystalBrite TFT LCD, 1280 x 800
Trdi disk: 160GB 5400
Brezžična mrežna povezava WiFi 802.11
10/100/1000Mbps Gigabit Ethernet, Wake-on-LAN ready
Priključki: 5-in-1 čitalec kartic (SD, MMC, MS, MS PRO, xD)
DC-in jack for AC adapter , Ethernet (RJ-45), ExpressCard 54 , VGA, Headphone/speaker/line-out jack with S/PDIF support
Line-in jack , Microphone-in jack , Modem (RJ-11) port
S-video/TV-out (NTSC/PAL) port , 4 x USB 2.0
Baterija: 6CELL 2.0
Mere: 366 x 274 x 33.6/42.6
Teža: 2.8kg
Garancija:
2 leti fizične osebe
1 leto pravne osebe
resda ni dvojedrni procesor ampak če ne delaš nič posebnega bo dober....rama je več kot dovolj, laptop je lep....cena ugodna 569€.
http://global.acer.com/products/noteboo...
ACER AS5315
Procesor: Intel Celeron M 530 1,73G 1M
Intel 960GML Express Chipset z integrirano 3D grafično kartico Intel® Graphics Media Accelerator (GMA) X3100
Pomnilnik: DDR II 2GB (2 x 1GB)
Zaslon: 15.4 WXGAAcer CrystalBrite TFT LCD, 1280 x 800
Trdi disk: 160GB 5400
Brezžična mrežna povezava WiFi 802.11
10/100/1000Mbps Gigabit Ethernet, Wake-on-LAN ready
Priključki: 5-in-1 čitalec kartic (SD, MMC, MS, MS PRO, xD)
DC-in jack for AC adapter , Ethernet (RJ-45), ExpressCard 54 , VGA, Headphone/speaker/line-out jack with S/PDIF support
Line-in jack , Microphone-in jack , Modem (RJ-11) port
S-video/TV-out (NTSC/PAL) port , 4 x USB 2.0
Baterija: 6CELL 2.0
Mere: 366 x 274 x 33.6/42.6
Teža: 2.8kg
Garancija:
2 leti fizične osebe
1 leto pravne osebe
resda ni dvojedrni procesor ampak če ne delaš nič posebnega bo dober....rama je več kot dovolj, laptop je lep....cena ugodna 569€.
http://global.acer.com/products/noteboo...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MEDENA ()

To je res bedarija. In potem vidiš prenosnike za veliko manj denarja, ki imajo 5400 diske.
Je možno, da ti ga zamenjajo s hitrejšim?

Res, kje pa to piše?
Model A200-1m8 si mam js namen omisliti ravno zato, ker vsepovsod piše, da ima disk 5400 obratov. Če pa vse strani lažejo, se ti pa zahvaljujem za povedano.
Model A200-1m8 si mam js namen omisliti ravno zato, ker vsepovsod piše, da ima disk 5400 obratov. Če pa vse strani lažejo, se ti pa zahvaljujem za povedano.