» »

Kateri prenosnik?

Kateri prenosnik?

Temo vidijo: vsi
««
70 / 670
»»

Davidenko ::

Kaj pravite na tole:

Fujitsu-Siemens Amilo PA1538
15,4 "/ AMD Turion 64 X2/ 1600 MHz/ (1x 1024) MB RAM/ 120 GB HDD/ Double Layer DVD+/-RW/ NVIDIA GeForce Go 7400/ WLAN 802.11g, WLAN 802.11b/ Win XP Home

Cena je v Avstriji v Cosmosu 900€. Kako je kaj ohišje, tipkovnica, zaslon,... pri FS? Ima kdo kakšne izklušnje z njimi? Bi bilo tudi za kakšen novejši špil za odigrat? Hvala za odgovore.
Lp

CCfly ::

Nekaj prvih pogledov pri delu na mojem novem HP nx6325:

+ Gretje neznatno (trenutno že dobro uro švica pri prevajanju Gentoo-ja),
+ ohišje trdno,
+ tipkovnica kvalitetna,
+ zaslon soliden,
+ lahek,
+ poleg Express Card so ohranili 1 PCMCIA slot,
+ DVDRW enota pri uporabi ne daje občutka, da bo prenosnik poletel,
+ trenutno kaže da je večina strojne opreme še kar Linux friendly,
- ohišje pri DVDRW enoti je upogljivo (zgledujejo naj se po IBM-u, kjer je maska del ohišja),
- lahko bi našli prosto mesto za serijski port (resno, še je uporaben),
- zaslon ni mat (vseeno se sveti manj od trenutno aktualnih Dellov),
- ni Thinkpad.

edit: gre za model s Turionom X2 1.8 GHz.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: CCfly ()

SrOvPaSoV ::

No, comp-mačkoni kaj pravite na tegale ASUS A6KM Ultra Turion:

procesor: Turion ML-37 (35W) 2.0Ghz
zaslon: 15,4'' WXGA, Color Shine
disk: 100GB
RAM: 1GB DDR
grafična kartica: VGA nVidia Go 7300 256MB TurboCache
optična enota: DVD +/- RW zapisovalnik Super Multi DoubleLayer
802.11 b/g WLAN
integrirana Web kamera 1.3m pixel
Ethernet 10/100TX
Modem 56K
Li-Ion baterija

197.999,01 SIT / 826,24 €

sem pa malo prej prebiral forum o rač.trgovinah in ste tam totalno spljuvali COMTRON ,se tale zadeva nahaja ravno tam ;((

rabil bi pa za obdelavo domačih video posnetkov, internet,...
pRAV ZENA "pEJ dOL z rAČUNALA"

nurmaln ::

Proc je bolj al manj low-end

ReNeGeJd ::

Tega asusa ima punca in je za moje pojme za ta denar to to;)

LP

ronaldo ::

SrOvPaSoV: procesor je vredu, ampak za obdelavo video pa ti raje priporocam dual-core procesor.
Recimo tale prenosnik:
Dual-core 1.8ghz

Bo v video obdelavi tudi do 60-80% hitrejsi kot tisti prenosnik ki si ga sam nasel.

BozidarB ::

samo bos od igric igral najvec kak tetris. asus za svoj denar ponuja zelo veliko. splaca pa se ti pocakat, ker so sedaj ko prihaja evro vsi malo zmedeni in ni nobenih novih modelov na trziscu. pocakaj kake 3,4 tedne tako kot bom naredil tudi jaz in se potem odlocis. LP

SrOvPaSoV ::

A pa je tako velika razlika med Turion ML-37 in Dual Core procesorjem ;( , a je Turion že zelo zastarel?
( kot vidte nimam glih kakšnega pojma o teh procih)
pRAV ZENA "pEJ dOL z rAČUNALA"

c00L3r ::

Procesorji gredo nekako tako:

Starejši modeli:
AMD Turion64 (1 jedro, deluje pa na 64 bitov, oznaka procesorjev je ML)
Intel Core Duo (2 jedri, vendar 32 bitni procesor)

Novejši modeli: (oba 2 jedrna in 64 bitna)
AMD Turion64 X2 (oznaka je TL)
Intel Core 2 Duo

Pri čemer je v obeh skupinah po zmogljivosti boljši Intel, je pa zato AMD malce cenejši. Po mojem mnenju se najbolj splača kupit enega izmed novejših modelov, mogoče še tudi starega Core Duo. Sploh pa se ne splača kupovat res starih Pentium M procesorjev in Celeronov. Upam da je zdaj bolj jasno :)

SrOvPaSoV: Tisti dual-core 1.8ghz je tudi Turion. Ampak ima pac dva jedra in bo zato hitrejse delal v aplikacijah ki podpirajo dva jedra. Zraven tega tisti Hp dual-core 1.8ghz stane le 199k, 4k vec kot Asus k6m Ultra, in mislim da se to splaca v tvojem primeru.

Kar se tice graficne, sploh ni res da lahko le tetris igras z integrirano, ampak lahko celo novejse igre igras. Vecina novejsih iger dela na integrirani graficni in to na zadovoljivi hitrosti. Recimo sam sem poskusal Gta: SA, Horsez, Catz 6, The Sims 2, Age of Empires III, Roller Coaster Tycoon 3, World of Warcraft, Need for Speed Most Wanted, Warcraft 3 ki sicer ni nova ampak se vedno ZELO igrana preko eurobattleneta. In mi delajo zelo dobro na moji integrirani graficni.
Seveda ce zelis igrati 3d streljacine bo to mal tezje verjetno. Sam ne igram takih iger tako da nevem kak je.

mtosev ::

Fuck v comtronu je zmanjkalo a6km ultra. Komaj konec tedna dobijo. :'(
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• polepsal: Zheegec ()

bor@t ::

Ravnokar sem dobil prenosnik nx9420 rh457et-abd.

Ker imam nalepko na prenosniku Centrino systmu piše
Intel(R) Core™ 2 CPU T7400, sem skeptičen, če gre to res za
core 2 duo procesor.

Prosim če mi kdo z ENAKIM prenosnikom poven, ali sem res
kupil najnovejši procesor. Domnevam, da lahko to sigurno ugotoviš
če daš gor 64bit windowse.

Hvala za odgovore

Spustu sm ta podatek v drugem odstavku.

Nalepka je Centrino Dou.(domnevam da bi moral pisat core2 duo)

MAX34216 ::

imaš, imaš, ornk zverino!
procesor je core2duo, 64biten

kirc ::

T7400 je oznaka za Intel Core2Duo procesor, ki je 64 biten in ima 4Mb predpomnilika po posameznem jedru, ki sta seveda dva :) Super zverino si nabavil!
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Hvala za odgovore!

Vem, da je super mašina sm 4 mesce prej spremlu prenosnike.
tehnicne podatke.

Se mi je zdel da T7400 ne more bit sam duo core. V e-trgovini
je mal dvoumno pisal + nalepka. pa pol nism bil cist zih. Sodelovki
je namrec pisal core 2 duo (namizni).

p.s. nebi blo nc cudn ce bi se trgovci hotl mal "starih" procov znebit,
itak je zdej naceloma sam se core 2 duo aktualn.

Jackass ::

bor@t: Trgovci se ne morjo sami od sebe znebit starih procesorjev, ker ne sestavljajo prenosnikov sami. Da ima prenosnik lahko nalepko Centrino Duo, mora zadostit še nekaterim zahtevam poleg dvojedrnega procesorja, ki jih postavlja Intel. Za nalepko Core 2 Duo, pa zadošča le ustrezen procesor.
jAcKaSS

kernowsky ::

lp pozdrav
Zanima, me koliko od vas je že kupovalo od trgovine esvet.com, ali je to trgovina na katero se lahko zaneseš,glede na to, da lahko plačuješ preko predračuna,ipd.
Pri njih sem še pred novim letom naročil toshibo,pa mi še dosedaj niso poslali predračuna, zdi se mi,da 1290 evr ni tako malo, da bi me kar skenslal.:\
Pri njih vztrajam,samo zato ker prodajajo res dober laptop, a ne mislim vnaprej dajat denarja, kjer nisem prepričan v varnost mojega denarja in nakupa.
Drugače pa gledam tudi tale model, mi lahko kdo poda kakšno mnenje. Tisti za 277k je popolnoma primerjliv z toshibo a100-921, če ne celo boljši(razen grafične, ima pa bolši procesor).Vendar je tukaj pri shiftu samo eno leto garancije, to pa je mogoče za sestavljen laptop malo rizično. Prosim za pomoč.

MEDENA ::

dejte v €, sit ni več.

grizzlybear ::

kernowsky: Jaz sem pred dvema mesecema naročil prenosnik prek esvet, prav tako toshibo, samo drug model. Trajalo pa je nekako 3 tedne od mojega naročila do takrat ko sem ga prejel. Ne vem, pomoje nimajo zalog in vsak prenosnik naročijo iz nemčije, tako je bilo vsaj v mojem primeru. Drugače sem plačal po predračunu ( vnaprej) in toshibo, s katero sem povsem zadovoljen, tudi prejel. Problem je bila samo "čakalna doba" saj so menda nekateri še dlje čakali na svoje prenosnike.

Zgodovina sprememb…

Pri Esvetu naročijo vsak prenosnik posebej iz Nemčije. Zato traja nekoliko dalj. Po mojih izkušnjah so zelo korektni.

Kar se pa tiče Toshibe Satellite, so pa to jajca.
jAcKaSS

zee ::

Niso ravno jajca, so pa močno precenjene.

mogoče komu pomaga pri izboru:
Pred tremi tedni sem dobil prenosni računalnik Lenovo Thinkpad X60s, skonfiguracijo:
- procesor: Intel Core Duo L24001.6 GHz
- pomnilnik: 2 GB
- trdi disk: 80 GB , 5400 RPM
- gigabitna mrežna kartica
- Intelova brezžična mrežna kartica
- modem, IR
- Bluetooth
- zaslon 12.1''
- Intel Graphics Media Acc. 950
- teža: 1.3 kg

Vse dela, tipkovnica je krasna. Trdi disk je mogoče premajhen in bi se lahko vrtel pri 7200 rpm, vendar se preživi. priložena programska oprema ThinkVantage odlično opravlja svojo nalogo.

Moti me, tipkovnica, ki je moram še navaditi, in precejšnja možnost, da je eden od pomnilniških modulov rahlo defekten. priloženi Symantecov Firewall in Antivirus sta pa tudi bolj tako-tako (precejšnja poraba sistemskih sredstev). Tudi cena je lahko moteč dejavnik, saj tale živalca skupak s podstavkom Ultrabase, v katerem je optična enota in še nekaj USB vhodov, stane okrog 550kSIT oz. 2.200 €.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

mrhowinar ::

Jaz pa sem ponosni lastnik novega HP Paviliona DV9075eu8-)

lcd 17 1440*900
Intel core2duo 1.66
hdd 100+100gb
ram 2gb 667mhz
gf7600 256mb
+wireless intel/pro, bluetooth itd itd

Ce se kdo zanima za nakup cesa podobnega, mu lahko se kaj vec povem...sicer pa sem dal 1500 ojrotov pri jodlarjih v mediamarktu!

fantasist ::

jaz pa iščem za kak prenosnik do cene 1.100€
priporočljivo pa je da ima vsaj 1GB RAMa, ter 80GB diska

trully ::

Kaj pa pravte na tega: Acer
Imam namen kupit nekaj v tem rangu, pa me zanima če je ta OK ???

LP Matjaž

IgorM ::

mrhowinar:
mislim da je to vsaj po specifikacih ravno prava stvar, kako si zadovoljen z zaslonom, resolucija se mi zdi ravno prav (refleksije, vidni koti, barve) in ali je možno diske postavit v radi polje (pozabil sem že številko, tako da bi podatek zapisal polovico na en disk, polovico pa na drugega, da izkoristiš hitrost obeh diskov).
Igor

osama ::

Živjo.

Vidm da se mnogi srečujemo z istim problemom - bolj kot gledamo MANJ vemo... :\

Mene samo zanima kateri prenosniki so NAJBOLJ KVALITETNI?

HVALA

trully: Na tisti strani je napaka v tisku, namesto Core2duo je v tistem prenosniku le Core Duo.

Tle je enak prenosnik, le da je procesor dual-core ki podpira tudi 64-bit Windowse in VT, kar Core Duo ne podpira, cena pa je pikico manjsa.

osama: Ni bilo nobene neodvisne studije ki bi pokazala kateri prenosniki so najkvalitetnejsi, tako da ti noben ne more to odgovorit. Vse kar ti bodo drugi priporocali kot najbolj kvaliteten prenosnik bo le subjektivno mnenje in nic vec.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: ronaldo ()

Ronaldo vem...ampak potrošniki (večletni) so tisti, ki lahko kaj več povedo.

Sam imam doma eno staro staro staro toshibo...pa morm rečt da se še danes tipka kot nova. Samo sem pa že na več naslovih slišal, da Toshiba ni več to, kar je bila....

Nekako se najbolj nagibam k IBM (ali pa k Toshibi)...

mrhowinar ::

@IgorM - hp pavilion

Zaslon je nazalost le povprecen...slika je ze lepa...kontrast je fajn, samo vidni kot (predvsem vertikalni, horizontalni je ok) pa je za tak "multimedia entertainment pc" kot mu pravijo pri HPju prevec ozek...zdaj nwem kako so ljudje obcutljivi, morm tudi povedat da nisem imel prilozonosti delat z veliko laptopi, tak da tudi tezko primerjam, ampak sam sem pricakoval boljsi vidni kot! Moj cimer ima starejsega Fujija Amilo pa ima precej bojsi vidni kot! Skoda, ker hoces ali noces taka zadeva vpliva na splosni vtis o laptopu...se dobro da je sicer stvarca tolk kul, da je skupna ocena po mojem mnenju kljub povprecnemu LCDju se vedno visoka! Nazalost tudi diski ne delujejo v raid polju! Ampak drugace pa vse pohvale HPju...estetika na visku, kvaliteta izdelave odlicna, kul performanse... (aja pa zvocniki altec lansing so as good as it gets kar se laptopov tice).

osama: Js ne bom več nč reku, ker še vsakič, k sm kej reku, da je kvalitetno, so se pol pr tisti firmi potrudl, da pr novi seriji ni blo več v redu.

Mislim, da o kvaliteti resnično lahko nekaj povejo le tisti uporabniki, ki prenosnik uporabljajo več kot 3 leta. Kvalitetni prenosniki "naj bi bili" Lenovo ThinkPad T serija, Toshiba Tecra A8 serija, Sony SZ, Dell Latitude, morda še kakšen.

Mislim, da je zelo napačno govoriti o tem katera firma je dobra. Toshiba Satellite zame ni dober niti kvaliteten prenosnik, Lenovo 3000 tudi verjetno ni kvaliteten prenosnik, Dell Inspiration se mi zudi ne zdi nek pojem kvalitete, HP serija 6xxx tudi ne.

Sklepam da ni enako reklamacij pri HP seriji 6 in 8 ali pri Lenovo 3000 in ThinkPad-u serije T ali pri Toshibi Satellite in Tecra-i A8...

Če mene vprašaš trenutno ni na trgu popolnega prenosnika. Vsak ma ene 4 napake, ti morš pa sam izbrt katere boš najlažje sprejel.
jAcKaSS

Jaz imam Dell Latitude in ga sigurno ne bi dal med kvalitetnejse prenosnike, predvsem zaslon oz. slika zanic, barve zelo slabe, vidni kot slab....
Sicer je res da se ne greje prevec (le zato ker vecino casa deluje na zelo nizki frekvenci)
Sicer priznam da nisem mel v rokah dosti prenosnikov, ampak sam osebno ne bi nikoli kupil tak prenosnik kot ga imam, ker mi ne disi niti integrirana graficna ki je zanic, oziroma ni za igre. (Dobil sem ga zastonj)
Seveda to so le osebne izkusnje in nic vec, to pa ne pomeni da so sedaj vsi prenosniki v omenjeni seriji taki.

bosta92 ::

Je vredu za tole ceno. Seveda moras vedeti da ni dual-core in pa ima integrirano graficno ki lahko poganja igre, ampak bolj na low settings. Za normalno uporabo: Office, gledanje filmov, poslusanje glasbe, brskanje po netu itd, bo super prenosnik.

kernowsky ::

jackass, glede na kaj imaš tako mnenje o toshibi sattelite? Ali ga imaš, ga ima prijatelj, si bral teste,......?

KontraCepec ::

Core DUO ali Pentium M?

Kupit mislim Sony Vaiota. Naj vzamem Pentium M 1,73 GHZ in prišparam 100 jurjev ali naj le-te namenim za procesor CoreDUO 2GHZ ?
Igric ne špilam nič, dosti pa renderiram v Maxu... kaka pa je sploh razlika v hitrosti (kje bi kake chartse našu) ?

Ta Dou 2GHZ je bolj top end in je pomoje cena dosti pretirana. Se pa zavedam, da je M za danes malo že v letih. Pa ene 4 leta računam da bi zdržal...
Krijejtiv

KontraCepec: Core2duo bo vsaj dvakrat do trikrat hitrejsi kot Pentium M 3dsmax. Zraven tega core2duo podpira 64-bit, VT, SSE3, ki jih ze zastareli Pentium M ne podpira.
Priporocam Core2duo ampak ne 2ghz verzijo, ker kot si sam rekel je razlika prevelika, probaj se zmenit za 1.66ghz verzijo Core2Duo.

To je pa problem. Vaio modeli FE s CPU 1.6 imajo slabši ekran (brez dual lamp), ki je čisti špegel in ima katastrofalni vertikalni kot. Ekran pa res hočem, da je najboljši, ker veliko delam z grafiko. Sedaj sem imel ravno FE31B na 14 dnevni probi, pa je res ekran čista katastrofa.

Izbira je torej samo FE31M s tem monitorjem (duo 2GHZ, 1giga rama, 160 GB diska) ali FS495VP (M 1,73 GHz, 512 giga rama + 512 dokupljenega, 100 GB diska)... cena pa za slabšega 230+15 za ram = 245, za dražjega pa 345 :\ .
Krijejtiv

Sam se odloci kaj ti je pomembnejse.
Naredil sem napako kajti sem mislil da mislis na Core2duo, ti pa si mislil na navaden, ki je tudi ze zastarel Core Duo.
Core Duo ne podpira 64-bit, in pa je malo vec kot dvakrat hitrejsi kot Pentium M v 3dsmax. Sedaj je vprasanje sledece, ce bos vsak dan delal v tem programu po nekaj ur, potem je dual-core procesor edina izbira. Ce pa ne bos, pol pa je vseeno, kajti v navadnih opravilih ne bos opazil razlike med njima, razen ce bos delal vec tezkih opravil hkrati. Sam osebno bi na tvojem mestu pocakal se kak mesec, ker bo vec izbire takrat, kajti bodo pomoje kmalu nehali ponujati zastarele procesorje v dragih prenosnikih in bos imel dosti boljso izbiro. Osebno ne priporocam Core Duo, ker si rekel da zelis imeti prenosnik za nekaj let, in pa v 64-bitnih Windowsih/Linuxih Core Duo ne bo deloval.

Eh ja, potem kar mora biti duo. Ja in ta prenosnik je Core 2 duo... če je tako, da je razlika nekajkratna8-O potem ni druge izbire. Z Maxom si tudi kruh občasno služim, torej nima smisla šparat.
Krijejtiv

flipflop ::

Kje se da najugodneje dobit 24V napajalnik, torej za avto za notebooka HP NX9420. Na pumpah sem jih kar dosti videl, ampak so vsi pretanki?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: osama ()

osama: Resolucija zgleda neverjetno, nazalost ko pogledas karakteristike vidis da je resolucija dost manjsa: 1440 x 900 točk

Core Duo T2300e je okrnjena verzija, ki ne podpira VT, ima pa eno dobro lastnost, da porabi manj energije kot navadni Core Duo, ampak ti to ne bo kaj dosti pomagalo pri tem prenosniku, ker zaslon sigurno pokuri veliko baterije.

fantasist ::

Zanima me katerega mi bolj priporočate, ter kakšna je razlika med tema dvema:

Acer

ali

HP

nurmaln ::

Za Acer
- cena
- webcam
- disk
- zaslon
- garancija (2 leti če ni za firmo)

Za HP
- teža
- Bluetooth
- Docking connector

ostalo je bolj ali manj isto, odvisno kateri ti je na videz bolj všeč

Zheegec ::

Zakaj res ne raje 5102WLMI+ z 2GB RAM? Stane pa cca 1000€.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

CWIZO ::

Jest sem že neki časa nazaj nehal spremljat tole temo, tako da lahko, da ste že pogruntal tole.

Na HPjevih forumih sem našel rešitev za tisto piskanje, ki se pojavi ob priklopljeni(h) USB napravah in ko prenosnik laufa na baterije.
Greš v Device Manager in greš čisto na dno kjer maš USB naprave.
No tam potem na vsak tist USB hub klikneš z desno, greš v Propertiey, nato v Power managment in daš stran klukico pri "Allow this computer to turn off the device...".
Na tistem forumu sicer piše da to narediš pri vseh, vendar je meni s poizkušanjem uspelo izolirati tistega ki povzroča probleme, tako da sem samo pri tistem izklopil zadevo.
Probajte, meni deluje. In sem prav vesel :)
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

jimpsy ::

Jackass; kako pa kaj z Sony Vaio-tom FE31???
nazadnje si ga nekaj kritiziral?
Zanima me ker je sedaj prišel ven Sony Vaio VGN-FE41E,
pa me zanimajo tvoje izkušnje.Ne vem ali naj se odločim za Sony ali Ibm Lenovo.

KontraCepec: Če se ti zdi zaslon na FE31B katastrofa potem ne vem če boš našel ekran po tvoji meri. Namreč X-Black z Dual Lamp ima le nekoliko (recimo 5% manj odboja, je nekoliko bolj svetel in črna je bolj črna). Ima pa serija FE31M in Z neenakomerno osvetljen zaslon, navadn X-Black pri FE31B je zelo lepo enakomerno osvetljen.

jimpsy: Jah js sm napisu moja opažanja. Čisto odvisno koliko si natančen. Tistim, ki se zdi Toshiba Satellite "vau"8-O, je Sony kt mokre sanje. Če ti je všeč IBM-ova tipkovnica, boš nad Sony-jevo nekoliko razočaran.

Drgač kaj nej rečm kr se tiče opreme (razn diska z 4200obr/min) je tale FE41Z zakon. Zdej odvisno kolk cajta bo 2GB rama dost, ker razširt se ga ne da. SO pa tokrat vgradil vsaj 677MHz ram. In pa nekoliko bolj soliden procesor za ta denar. Tipkovnica verjetno ostaja ista, zaslon pa tudi. Zanimivo je, da ne navajajo več podatka o avtonomiji...

O Lenovu pa ne bom nč kej dost reku, ker ga ne poznam dobro. Sam to lohk rečm o seriji Z, da je ful ogromn in težk. Tipkovnica se mi je zdela kar prijetna. In pa zaslon je brez premaza.
jAcKaSS

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jackass ()

parasit ::

Že nekaj časa iščem prenosnik zame. Rabim ga predvsem za internet, obdelavo kakšne slike, ogled kakšnega filma, včasih, če bo pa čas, pa si bi privoščil tudi kakšno igro, manj zahtevno. Gledam prenosnik Sony Vario VGN-FE11H. Kaj pravite, je dovolj zmogljiv da bo prenesel tudi kakšno manjzahtevno igro, oz. kaj predlagate?

Tehnične podrobnosti:
15,4 X-black LC-zaslon 1280 x 800 WXGA
Intel&reg; Core™ Prozessor T2300 2 x 1,66Ghz
Intel&reg; i945PM chipset
1024 DDR2-533-SDRAM (PC2-3200) (2 x 512 MB)
100gb trdi disk 5400rpm
DVD-/+RW Dual Layer
NVIDIA&reg; GeForce™ Go 7400 mit TurboCache™ do 128
IEEE 1394 firewire
čitalec kartic
LAN 10/100Mbit
802.11 a/b/g WLAN, modem 56Kb
3 x USB 2.0, VGA, PCMCIA
zvočna kartica 3D sound
Windows&reg; Media Center Edition 2005
Lithium-Ionen baterija do 3 ure

Hvala za vsa vaša priporočila že v naprej!
To je to!
««
70 / 670
»»