Forum » Kaj kupiti » Kateri prenosnik?
Kateri prenosnik?
Temo vidijo: vsi

MAX34216 ::
tam na unem nemškem pagu je napaka, tam je grafika tud 7300, ni 7200
ja, jaz sem imel že tud sam en ta glossy zaslon ko sem imel Fujitsu siemensa, pa pr hp-ju, acerju, asusu sem testiral, pa zdej sm ga na kratko gledal tud pri Lenovu pa je prov super zaslon, res deluje kot ogledalo, in mogoče res včasih pod določenimi pogoji vidiš noter, samo še zdaleč da bi bil čist špegu... ni panike
maš pa zato full kontrastno sliko, dobri vidni koti,...
v glavnem, jaz drugega kot glossy zaslona sploh več nočem vidt,... mam enga službenega hp-ja (nc6400) z navadnim zaslonom pa mi gre na jetra...
glej men bo v sredo eden k ma računalniško firmo, pa je eden med prvimi posredniki/prodajalci za Lenovo pr nas, mi bo dal spisek modelov in cene kaj lahko dobi... pa ti lahko povem potem še teb...
ja, jaz sem imel že tud sam en ta glossy zaslon ko sem imel Fujitsu siemensa, pa pr hp-ju, acerju, asusu sem testiral, pa zdej sm ga na kratko gledal tud pri Lenovu pa je prov super zaslon, res deluje kot ogledalo, in mogoče res včasih pod določenimi pogoji vidiš noter, samo še zdaleč da bi bil čist špegu... ni panike
maš pa zato full kontrastno sliko, dobri vidni koti,...
v glavnem, jaz drugega kot glossy zaslona sploh več nočem vidt,... mam enga službenega hp-ja (nc6400) z navadnim zaslonom pa mi gre na jetra...

glej men bo v sredo eden k ma računalniško firmo, pa je eden med prvimi posredniki/prodajalci za Lenovo pr nas, mi bo dal spisek modelov in cene kaj lahko dobi... pa ti lahko povem potem še teb...

BozidarB ::
za to informacijo sem ti ze v naprej hvalezen
ti kar poslji na zasebna sporocila. hvala. LP

jap, tale cyberport.de je zelo kul.. zelo so resni...
jaz sm lani naročil 2 laptopa fujitsu siemens, vsak je bil 1000 eurov, poštnine je 60€, dostav k nam preko UPS, brez problema...
ko sem laptopa prejel, sem opazu da sm dobu napačen model, sicer pravi model, vendar z napačnim procesorjem... (athlon namesto turiona)
pač sm takoj pisal mail, sm poslikal serijske, da je napaka, so takoj rekli naj pošljem nazaj, pa bodo takoj zamenjali
sem poslal na pač na svoje stroške, vendar so mi potem oni nakazali na moj račun tist denar, ter poslali prava laptopa...
jaz sm zelo zadovoljen z njimi... oba fujitsuja laufata ko šus...
če bom naročal iz tujine slučajno (ne vem še), potem bom definitivno spet pri njih...
jaz sm lani naročil 2 laptopa fujitsu siemens, vsak je bil 1000 eurov, poštnine je 60€, dostav k nam preko UPS, brez problema...
ko sem laptopa prejel, sem opazu da sm dobu napačen model, sicer pravi model, vendar z napačnim procesorjem... (athlon namesto turiona)
pač sm takoj pisal mail, sm poslikal serijske, da je napaka, so takoj rekli naj pošljem nazaj, pa bodo takoj zamenjali
sem poslal na pač na svoje stroške, vendar so mi potem oni nakazali na moj račun tist denar, ter poslali prava laptopa...
jaz sm zelo zadovoljen z njimi... oba fujitsuja laufata ko šus...
če bom naročal iz tujine slučajno (ne vem še), potem bom definitivno spet pri njih...

ja, to je res....
vendar 2 minuti dela, pa maš vse kar je treba, lepo polimano s slovenskimi znaki...

vendar 2 minuti dela, pa maš vse kar je treba, lepo polimano s slovenskimi znaki...

janne ::
MAX34216:kak pa je z windowsi,a veš kakšni so nameščeni(nemški?)če so nemški a se da spremenit language.
lp
lp

tako je, so nemški, seveda se da ruknt gor slo language pack pa je,...
čeprav jaz kar najprej naredim je čisti format diska, pa po svoje naložim...
po defaultu je preveč neke solate gor...
čeprav jaz kar najprej naredim je čisti format diska, pa po svoje naložim...
po defaultu je preveč neke solate gor...

tako tako, odvisno od firme, zdi se mi da je najmanjša razlika pri HP-jih...
kar velika pri asusih, toshibah, lenovu,.... tko od 20-50k, čist odvisno od modela
pa full večjo izbiro maš...
@smerduh; si mogoče ti gledal tud kej za Asusi? za dobrih tisoč evrov dobiš praktično vse, solidno grafiko, pa še po testih sodeč so zelo solidne kvalitete...
malo prečekiraj...
kar velika pri asusih, toshibah, lenovu,.... tko od 20-50k, čist odvisno od modela
pa full večjo izbiro maš...
@smerduh; si mogoče ti gledal tud kej za Asusi? za dobrih tisoč evrov dobiš praktično vse, solidno grafiko, pa še po testih sodeč so zelo solidne kvalitete...
malo prečekiraj...

sm gledal samo mi nekako firma ni prevec vsec. rad bi prenonika ki bi ga lahko imel vsaj 5let in bi delal normalno teh 5 let. pri asus-ih je drgac baje zelo slaba tipkovnica in prav tako ohisje. kaj menis ti?
edit: drugace pa gledam tale model in mislim da je to prava izbira zame.
edit: drugace pa gledam tale model in mislim da je to prava izbira zame.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BozidarB ()

no ja, delno maš res prov... tako je (bilo) tud moje mnenje... čeprav...
na primer, ta test tega asusa...
test asus
Pros
* Value for money
* Good build quality and input devices
* Overall nice screen
* Conveniently placed ports (at least for me)
* Very stylish
Cons
* Noisy
* Some may dislike that most the ports are on the right side
* Less-than-ideal techsupport in my area
* Infrequent driver glitches (probably my fault, may not happend to you)
tale noisy me mal moti,...
za 1100 evrov na cyberportu dobiš c2d, 1gb rama, 120 diska, 7300 grafo, vse možne priključke, bt,...
drugače pa dobra izbira ta model Lenova, edino, praviš da kupuješ za 5 let, pa bi vseeno vzel 32-biten procesor? jaz kej druzga kot core2duo tud ne pogledam ne...
pa tud 512 rama bi mogu kar kmal noter dat...
drugače pa ekran je pa itak the best!
na primer, ta test tega asusa...
test asus
Pros
* Value for money
* Good build quality and input devices
* Overall nice screen
* Conveniently placed ports (at least for me)
* Very stylish
Cons
* Noisy
* Some may dislike that most the ports are on the right side
* Less-than-ideal techsupport in my area
* Infrequent driver glitches (probably my fault, may not happend to you)
tale noisy me mal moti,...
za 1100 evrov na cyberportu dobiš c2d, 1gb rama, 120 diska, 7300 grafo, vse možne priključke, bt,...
drugače pa dobra izbira ta model Lenova, edino, praviš da kupuješ za 5 let, pa bi vseeno vzel 32-biten procesor? jaz kej druzga kot core2duo tud ne pogledam ne...
pa tud 512 rama bi mogu kar kmal noter dat...
drugače pa ekran je pa itak the best!

jah lenovga z c2d trenutno za to ceno ni. drugace pa tale asus tudi ni tako slaba ideja. mogoce ves kje bi se ga dal kupt, kolk je kej garancije? nosy je mislen z tem da je glasen? prebral sem da je tipkovnica kar uredu kar me zelo preseneca. je treba malo premislit o tem

jaz če bi asusa kupu, bi ga iz nemčije naroču... je kar dost razlike v ceni:
ASUS
ja noisy pomeni glasen, vendar mogoče pri tem to ni problem, ker ni čist isti model pa ista specifikacija...
ASUS
ja noisy pomeni glasen, vendar mogoče pri tem to ni problem, ker ni čist isti model pa ista specifikacija...

snajper_SLO ::
Ta Noisy te bo samo motil pod polno obremenitvijo na omrežnem napajanju na bateriji tega neboš opazil. So pa CD/DVD pogoni kar glasni !
~Q6600 G0 + Mugen ~ ASUS P5KC ~ Crucial 2x1GB D9~
~XFX 8800GTX ~ Logitech G15 ~ MX518 ~ LG 22" Wide~
~Antec P182 EU ~ Logitech X-230 ~ X-Ray Thunder 8~

paperdoll ::
a kej takega bi blo ok za "pisarnisko" rabo (ne za igre), kaksen film, itd.. pa za XP-je, pa d bi blo za enpar let? al se da dobit kaj boljs za okol 200k? ni mi jasno nic pr prenosnikih...
Zgodovina sprememb…
- spremenila: paperdoll ()

to je zelo ok mašinca. Sm jo imel možnost mal probavat dan, dva, pa moram rečt da je zelo kul. Kvalitetna izdelava, opremljen je dovolj, ekran je ok, mogoče bi pogledal še za widescreen ekran (15.4), glede na to, da ga boš imel tud dost za multimedijo...
jaz bi edino pogrešal bluetooth, ker to dost uporabljam,...
pač za te potrebe ki si jih navedel... go for it! pa kasneje dodaš še 512mb rama, pa tud z Visto ne bo problemov!
jaz bi edino pogrešal bluetooth, ker to dost uporabljam,...
pač za te potrebe ki si jih navedel... go for it! pa kasneje dodaš še 512mb rama, pa tud z Visto ne bo problemov!

Zgodovina sprememb…
- spremenil: MAX34216 ()

king22 ::
Pozdravljeni!
Mene pa zanima kako je kaj ta prenosnik ACER Aspire 5671:
ACER 5671
Men se zdi solidna cena za kaj ponuja...
Problem je samo ali je to dober procesor al že star (koliko bitni)?
Pa zanima me grafika, če je dobra?
Prosim za mnenja.
Hvala
Mene pa zanima kako je kaj ta prenosnik ACER Aspire 5671:
ACER 5671
Men se zdi solidna cena za kaj ponuja...
Problem je samo ali je to dober procesor al že star (koliko bitni)?
Pa zanima me grafika, če je dobra?
Prosim za mnenja.
Hvala

prenosnik je zelo dobro opremljen! za to ceno dobiš veliko...
procesor ni star, je dvojedrnik, je pa 32-biten
sej trenutno ni neke velike razlike še, če je procesor 64-biten, vendar z prihodom Viste bo šlo tud na tem področju hitro naprej...
zdej tole bo poganjala tud špile zelo dobro... če res rabiš za to, potem vzemi, drugače raje ne, ker stvar se bo kar lepo grela...
procesor ni star, je dvojedrnik, je pa 32-biten
sej trenutno ni neke velike razlike še, če je procesor 64-biten, vendar z prihodom Viste bo šlo tud na tem področju hitro naprej...
zdej tole bo poganjala tud špile zelo dobro... če res rabiš za to, potem vzemi, drugače raje ne, ker stvar se bo kar lepo grela...

Super. Hvala za odgovor.
A je drugače velika razlika v hitrosti Core duo in Core 2 Duo procesorja?
Ali se ob normalni uporabi tudi grafika zelo greje ?
Uporabljal bi tudi kakšne 2D oz. 3D programe za modeliranje.
A je drugače velika razlika v hitrosti Core duo in Core 2 Duo procesorja?
Ali se ob normalni uporabi tudi grafika zelo greje ?
Uporabljal bi tudi kakšne 2D oz. 3D programe za modeliranje.

razlika je... zdej ne vem kako velika trenutno ni, oz. odvisno od aplikacij...
je pa na primer turion x2 mal hitrejši od tega core duo
če ne boš igral iger, in boš bolj uporabljal 2d, 3d programe (modeliranje and stuff), potem ti priporočam tega:
geforce 7300 bi morala zadostovat...
acer
potem pa poglej še za kakšnega asusa, ali pa Hp Paviliona...
je pa na primer turion x2 mal hitrejši od tega core duo
če ne boš igral iger, in boš bolj uporabljal 2d, 3d programe (modeliranje and stuff), potem ti priporočam tega:
geforce 7300 bi morala zadostovat...
acer
potem pa poglej še za kakšnega asusa, ali pa Hp Paviliona...

ni boljša, to definitivno ne, se pa sigurno občutno manj greje...
meni se zdi čist dovol močna, v primerjavi z intelovo integrirano je svetlobna leta spredaj
jaz bom vzel Lenova, pa bo imel tud 7300 noter!
res, če ne boš igral vseh najnovejših najbolj zahtevnih iger, potem se ti ne splača jemat take grafične, pa raje poskusi dobit procesor core2duo, bo čez čas prišlo bolj prav...
pač... moje mišljenje...
meni se zdi čist dovol močna, v primerjavi z intelovo integrirano je svetlobna leta spredaj
jaz bom vzel Lenova, pa bo imel tud 7300 noter!
res, če ne boš igral vseh najnovejših najbolj zahtevnih iger, potem se ti ne splača jemat take grafične, pa raje poskusi dobit procesor core2duo, bo čez čas prišlo bolj prav...
pač... moje mišljenje...

na forumu sem zasledil da je nekdo napisal da imata acer in asus eno izmed najslabih tipkovnic in ohisij. to drzi ali je bolj ugibanje? je imel gdo moznost probat asus-a? tegaletuki LP

definitivno tipkovnica ni na nivoju Lenova, hp-ja... ampak po moje boljša kot jo ima acer ali FS
ravno tako samo ohišje...
ravno tako samo ohišje...

nekako imam trenutno na izbiro dva prenosnika: lenovo 265tisoc in un asus 270tisoc. ista cena samo da je pri lenovmu procesor intel coreduo pri asusu pa intel core2duo. pa lenovo ima manj placa ter pomnilnika. samo tako ali tako mislim kupt zunanji disk tako da me to ne mot. ram pa stane cca 20tisoc. ampak imam za ta denar ubistvu dokaj bolsjo firmo, ki mi bo lahko sluzila vec let. kaj ti mislis?

točno tako, tudi jaz imam trenutno v ognju ta dva modela, sicer Lenova malo močnejšega z wsxga resolucijo,... ceno izvem v sredo... potem se bom pa odloču, čeprav mislim da bo zmagal lenovo... tipkovnica in ekran bosta prevagala...

snajper_SLO ::
Meni se glede ASUS-ov tipkovnica zelo dobade (celo piše da je IBM) glede ohišja pa je dobro samo jaz bi rekel, da bi lahko bilo še boljše.
" IBM enhanced (101- or 102-key) keyboard "
" IBM enhanced (101- or 102-key) keyboard "
~Q6600 G0 + Mugen ~ ASUS P5KC ~ Crucial 2x1GB D9~
Zgodovina sprememb…
- spremenil: snajper_SLO ()

c00L3r ::
Od kod predsodki o slabi kvaliteti Acer-jev? Jaz mam novega Aspire 5112 in je ohišje super, nič ne škripa in povsod lepo zaključeno. Kar pa se tiče tipkovnice, pa vam lahko povem da je dosti boljša od večine flat tipkovnic za namizne PC-je. Je pa res da ni tako dobra kot Logitech UltraX Flat, ampak vseeno se da čist lepo delat.
Kar pa se tiče Radeon X1600, pa je super zadeva za prenosnika. Je popolnoma primerljiva (če ne celo boljša) od mojega GF6600 GT, ki ga imam v namiznem PC-ju.
Kar pa se tiče Radeon X1600, pa je super zadeva za prenosnika. Je popolnoma primerljiva (če ne celo boljša) od mojega GF6600 GT, ki ga imam v namiznem PC-ju.

5pellfire ::
Mi lahko svetujete nabolj primeren prenosnik za pisarniško delo, mogoče tu pa tam kakšno igrico (ne igro),
muziko, filme ....max. cena 200k (lahko tudi manj)...obvezno z XP-ji in wireless internet dostopom.
muziko, filme ....max. cena 200k (lahko tudi manj)...obvezno z XP-ji in wireless internet dostopom.

nekaj takega mogoče:
acer
splača se vzeti dvojedrni procesor...
model z 1gb rama pride 10 kosov več...
@cooler, sej ni blo ravno rečeno da so acerji slabi... še posebej ta cenovni rang od 150-250k nudijo ogromno...
jaz sm že par kolegicam svetoval acerje v rangu do 200k in vse so zadovoljne,...
pač odvisno kok si zahteven, kaj pričakuješ, kaj si že imel,...
verjamem da sedaj ko je nov je vse tiptop, se pojavijo stvari čez 1,2 leti, ko kompaktnost plastike popusti...
glede tipkovnic; meni je pri tipkovnici pomembno to, da se ne ugreza, pa ko hitro tipkaš da ne poka kot da bi nabijal po neki plastiki
acer
splača se vzeti dvojedrni procesor...
model z 1gb rama pride 10 kosov več...
@cooler, sej ni blo ravno rečeno da so acerji slabi... še posebej ta cenovni rang od 150-250k nudijo ogromno...
jaz sm že par kolegicam svetoval acerje v rangu do 200k in vse so zadovoljne,...
pač odvisno kok si zahteven, kaj pričakuješ, kaj si že imel,...
verjamem da sedaj ko je nov je vse tiptop, se pojavijo stvari čez 1,2 leti, ko kompaktnost plastike popusti...
glede tipkovnic; meni je pri tipkovnici pomembno to, da se ne ugreza, pa ko hitro tipkaš da ne poka kot da bi nabijal po neki plastiki

kernowsky ::
pozdravljeni,
a mi lahko lepo prosim kdo pove kaj je razlika(razen v ceni) med tema dvema modeloma
5112wlmi+
5112wlmi
ter če mogoče kdo ve kaj je s tem express vista upgrade, če kupiš notesnik med oktobrom 2006 in marcem 2007 in dobiš zravn xpje. A je to zaston?
a mi lahko lepo prosim kdo pove kaj je razlika(razen v ceni) med tema dvema modeloma
5112wlmi+
5112wlmi
ter če mogoče kdo ve kaj je s tem express vista upgrade, če kupiš notesnik med oktobrom 2006 in marcem 2007 in dobiš zravn xpje. A je to zaston?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kernowsky ()

jst se popolnoma strinjam z MAX34216-om. ko je prenosnik nov je dober tudi ce je od najslabse firme ko pa preteceta 2 leti se pa pokaze kvaliteta dolocenih firm. ce prenosnika uporabljas 1krat mesecno se boljsega od kakega acerja ne splaca kupit, ce pa ga uporabljas vsak dan kakor ga bom jaz (ker drugega racunalnika nimam) se pa splaca dat malo vec denarja v samo ohisje in tipkovnico prenosnika.
@kernowsky: res nebi vedel kaksna je razlika med tema dvema prenosnikoma. mogoce garancija? najbols da prasas v stacuno kaksna je dejanska razlika. LP
@kernowsky: res nebi vedel kaksna je razlika med tema dvema prenosnikoma. mogoce garancija? najbols da prasas v stacuno kaksna je dejanska razlika. LP

@kernowsky mislim, da je za ...wlmi+ samo več pomnilnika iz 512mb na 1024mb.
Odločam se med temi tremi oz dvema modeloma ACER:
Acer 5671WLMI
5112WLMI+
oziroma
5633 WLMi+
Prosim za nasvet katerega izbrati....men se najbolj dopade model 5112wlmi ?!
Odločam se med temi tremi oz dvema modeloma ACER:
Acer 5671WLMI
5112WLMI+
oziroma
5633 WLMi+
Prosim za nasvet katerega izbrati....men se najbolj dopade model 5112wlmi ?!

c00L3r ::
5633 ima grafično GF 7300Go, ki je slabša od X1600, kar boš opazil, če boš hotel igrat igre. 5671 in 5112 sta skoraj enaka. Edina razlika je v procesorju, 5112 ima 64-bitnega, kar je boljše saj bi naj vsi PC-i počasi prešli na 64 bitov. Jaz bi vzel 5112.

@ c00L3r hvala ti za odgovore!
Si me prepričal :)
Kje si ga pa kupil ??
Mal gledam po netu in ga nikjer nimajo na zalogi :(
Zanima me še samo če je velika razlika v hitrosti procesorja med 5671 in 5112 modelom?
Si me prepričal :)
Kje si ga pa kupil ??
Mal gledam po netu in ga nikjer nimajo na zalogi :(
Zanima me še samo če je velika razlika v hitrosti procesorja med 5671 in 5112 modelom?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: king22 ()

ronaldo ::
king22: Core2duo je sigurno najhitrejsi procesor, ceprav v prenosnikih je to mal tezje ocenit, ker testi pokazujejo da razlicni prenosniki z enakim procesorjem ne dajo enak performance, ampak je kaksen krat razlika tudi do 40%. Odvisno je za kaj potrebujes prenosnik, ce bos cel dan video/audio encodiral, potem je Core2duo boljsa izbira, ce pa bos to pocel enkrat v 3 dneh potem je vseeno kaj vzames, ker razlike ne bos opazil. V vsakdanjem delu pa razlike itak ne bos opazil, ker sta oba procesorja dual-core, in za brskanje po netu, gledanje filmov, poslusanje muzike je pa ze Ceeleron/Sempron dovolj. Za igre je pomembna graficna, in x1600 je najmanj dvakrat hitrejsa kot GF7300go.
Sigurno pa je da se ne splaca vzeti Core Duo, ki je ze zastarel, in ga bo Intel kmalu nehal izdelovati.
Glej tudi na garancijo, ker sem opazil da ima Acer Aspire 5633 WLMi+ le 1 leto garancije. Acer Aspire 5112WLMi+ pa ima 2 leti garancije.
Sigurno pa je da se ne splaca vzeti Core Duo, ki je ze zastarel, in ga bo Intel kmalu nehal izdelovati.
Glej tudi na garancijo, ker sem opazil da ima Acer Aspire 5633 WLMi+ le 1 leto garancije. Acer Aspire 5112WLMi+ pa ima 2 leti garancije.

OmegaM ::
Pozdravljeni!
Bratec nakupuje prenosnik, in ga zanima nakup tam nekje do cca. 300k mogoce do 20k vec, in me zanima kja pravite za to izbiro:
ASUS prenosnik A6JA-Q076H
http://ceneje.si/asus-prenosnik-a6ja-q0...
MSI MEGA BOOK L735X-034EU
http://ceneje.si/msi-prenosnik-mega-boo...
ASUS prenosnik A6JE-AP023M
http://ceneje.si/asus-prenosnik-a6je-ap...
Racunalnik bi se kupil v slo
Hvala
Bratec nakupuje prenosnik, in ga zanima nakup tam nekje do cca. 300k mogoce do 20k vec, in me zanima kja pravite za to izbiro:
ASUS prenosnik A6JA-Q076H
http://ceneje.si/asus-prenosnik-a6ja-q0...
MSI MEGA BOOK L735X-034EU
http://ceneje.si/msi-prenosnik-mega-boo...
ASUS prenosnik A6JE-AP023M
http://ceneje.si/asus-prenosnik-a6je-ap...
Racunalnik bi se kupil v slo
Hvala
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!

Gledal sem tega v bigbangu:
5112
in ima samo 1 leto garancije.
A za 2 leti bi mogel najbrž kaj doplačat ?!
5112
in ima samo 1 leto garancije.
A za 2 leti bi mogel najbrž kaj doplačat ?!

OmegaM ::
Bom povprasal, ker tam spodaj se pise da je garancija 2 leti...
BOF komentar
Karakteristike
cpu novi : 1.6GHz, TL-50, Turion 64 X2
ram : 2x512MB, 533MHz, DDR2
hdd : 120GB, SATA, vrt.5400min-1
pom : DVD±RW DL zap., čit.kart.
vga : Ati X1600 128/512
lcd : 1280x800, 15.4'', Crystal B
i/o : BT, FW, IR-DA, Tv-out, USB 2.0, Wlan 54Mbit, www kam.
dod : Windows XP Home,BT VIOP tel.
gar : 2 leti
bat : 8 celična, Li-Ion
teža : 3 kg
I/O 2 : 56k modem, DVi, VGA
cpu 2 : Amd Hyper Transport, Ati Xpress 1150, L2 2x256kB
Hvala
Torej, ta x1600 graficna pa bi tudi bila za igrice se kar koli sem prebral?
BOF komentar
Karakteristike
cpu novi : 1.6GHz, TL-50, Turion 64 X2
ram : 2x512MB, 533MHz, DDR2
hdd : 120GB, SATA, vrt.5400min-1
pom : DVD±RW DL zap., čit.kart.
vga : Ati X1600 128/512
lcd : 1280x800, 15.4'', Crystal B
i/o : BT, FW, IR-DA, Tv-out, USB 2.0, Wlan 54Mbit, www kam.
dod : Windows XP Home,BT VIOP tel.
gar : 2 leti
bat : 8 celična, Li-Ion
teža : 3 kg
I/O 2 : 56k modem, DVi, VGA
cpu 2 : Amd Hyper Transport, Ati Xpress 1150, L2 2x256kB
Hvala
Torej, ta x1600 graficna pa bi tudi bila za igrice se kar koli sem prebral?
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!

OmegaM: za igre bi bil super kot prenosnik. Boljsega ne bos nasel za igre za tako ceno. Ampak recimo na Mimovrste je enak prenosnik, le da je cena manjsa kot v Bofu za 12k. Zdi se mi, da FW manjka v konfiguraciji na Mimovrste, drugo pa je vse enako.
king22: jaz sem gledal v Mimovrste tako kot c00L3r. Stran od bofa pa je bila nedosegljiva.
king22: jaz sem gledal v Mimovrste tako kot c00L3r. Stran od bofa pa je bila nedosegljiva.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: ronaldo ()

Sem bil prej osebno tam in je tak, da je garancija 1 leto + 1 leto dobiš če neki izpolneš in pošleš. To vela samo za fizične osebe.
Mal sem še vedno v dvomih za modela 5112 in 5671 katerega bi vzel...
Res je da se razlikujeta z 32 in 64 bitnim procesorjem. Pa programi in igre še bodo po mojem skos pisani v 32bitni tehniki, tak da ...kaj pa vem. Je pa razlika kar 20ksit v ceni. V hitrosti procesorja pa tudi mislim da ni bistvene razlike.
Mal sem še vedno v dvomih za modela 5112 in 5671 katerega bi vzel...
Res je da se razlikujeta z 32 in 64 bitnim procesorjem. Pa programi in igre še bodo po mojem skos pisani v 32bitni tehniki, tak da ...kaj pa vem. Je pa razlika kar 20ksit v ceni. V hitrosti procesorja pa tudi mislim da ni bistvene razlike.

glede na to da ti firma ni nevem kolk pomembna bi ti jst tut predlagov tole. dokupis 512 rama in ti bo delalo zelo dobro. firma pa nic bolj leva kot pa acer. kvaliteta ohisjam, tipkovnice je popolnoma enaka. LP

king22: Sej ta 5671WLMI je zelo dober za to ceno. Seveda po hitrosti se lahko skor z X2 primerja. Ampak je odvisno od tebe, ce ti je 64-bitna podpora vazna, in pa VT ki ga Core Duo ne podpira. Ce ne bos nikoli probal 64-bitne windowse in ne bos uporabljas Vmware potem je CoreDuo dobra izbira, ampak moras vedet da ta model ki ga ti kupujes, je okrog 10% pocasnejsi od navadnega Core Duo in pa X2, zato ker ima Fsb 533mhz, ostali Core duo procesorji pa 667mhz.

ampak moras vedet da ta model ki ga ti kupujes, je okrog 10% pocasnejsi od navadnega Core Duo in pa X2
Ta del mi ni jasen, ker model 5112 ima X2 procesor. Katerega si pa ti imel v mislih @ronaldo ??

Jaz sem mislil na Acer 5671WLMI, 1.6GHz, Core Duo, T2050 ki ima 533mhz fsb, za razliko od drugih Core Duo procesorjev.

baro ::
Drugače pa sem si jaz privoščil tega:
HP NX-7400 C2D
in sem pozitivno presenečen.
Resda nekateri govorijo, da ni nek design, samo kvaliteta izdelave in tipkovnica ter slika pa ena izmed boljših. Glede na prejšnjega Prestigio in Acerja ter IBMa v službi je ta definitivno zmagovalec. Pravi robustnež. Meni pa je design tudi všeč, ker definitivno ni kičast, ampak resen.
Drugače deluje izjemno hitro, tiho, nobenega piskanja, se ne pregreva, skratka brez hibe.
Tistim, ki ne igrate iger (tako kot jaz), sicer pa rabite multimedijski računanlik (BT, FW,...) toplo priporočam.
HP NX-7400 C2D
in sem pozitivno presenečen.
Resda nekateri govorijo, da ni nek design, samo kvaliteta izdelave in tipkovnica ter slika pa ena izmed boljših. Glede na prejšnjega Prestigio in Acerja ter IBMa v službi je ta definitivno zmagovalec. Pravi robustnež. Meni pa je design tudi všeč, ker definitivno ni kičast, ampak resen.
Drugače deluje izjemno hitro, tiho, nobenega piskanja, se ne pregreva, skratka brez hibe.
Tistim, ki ne igrate iger (tako kot jaz), sicer pa rabite multimedijski računanlik (BT, FW,...) toplo priporočam.

Nox ::
Na tej strani gledam za prenosnik, ker mi jo je kolega priporočil. kje ste vi kupil vaš prenosnik?
...