» »

tipkovnica in multimedia keys

tipkovnica in multimedia keys

mte ::

imam tipkovnico UltraX Flat od logitecha pa me zanima, če je mogoče ročno določiti kaj se zgodi ob kliku na kako multimedia tipko. Večinoma mi sicer ustrezajo default, le z "Favorites" ne vem kaj bi počel, pa bi raje nastavil naj se mi odpre My Computer..
vem da se to da z iTouchom, vendar ne bi rad po nepotrebnem trošil sistemskih sredstev...
hvala
lp matej

matej_jack ::

Naloži driverje, ki si jih dobil zraven na CDju. Jaz sem jih naložil in pri meni to zgleda takole (znamka je Labtec)

mte ::

no zraven nisem dobil cdja (OEM verzija), pa tudi če bi, kolikor jaz razumem bi bil tisti dodatni driver isto kot iTouch, vmesni člen med driverjem in operacijskim sistemom, ki samo žre sredstva. Ker pa so default dogodki določeni že nekje v sistemu - brez posebnih driverjev, sem sklepal da se to da kaj prilagoditi. Sem sklepal narobe?
Ali pa mogoče tisti program počne ravno to kar hočem in ni nek vezni člen ki je zagnan cel čas?
hvala
lp matej

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mte ()

sajmon ::

Sam sem uporabil pri tej tipkovnici MS driverje (Microsoft Intellitype Pro). Potem pa izbereš tipkovnico Natural Keyboard Pro. Ta ima vse tipke, katere ima tudi Logitechova in jih lahko poljubno programiraš.

OldSkul ::

Na Logitechovi strani imaš posebno programsko opremo, ki se imenuje SetPoint. S tem softwerom lahko štimaš vse multimedijske tipke, ki jih ima tipkovnica.
Zdaj, ker pa nočeš porabljati nobenih dodatnih sistemskih sredstev, ne vem za nobeno drugačno rešitev.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: OldSkul ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

UltraX gonilniki

Oddelek: Pomoč in nasveti
121145 (947) looka
»

Tipkovnice - katero predlagate za dobro tipkanje!?

Oddelek: Kaj kupiti
212119 (1873) ginekolog
»

tipkovnica

Oddelek: Strojna oprema
5917 (801) LUCCA_BRASSI
»

tipkovnica

131836 (1495) Switch
»

LOGITECH Cordless Desktop Optical Mouse+Tast.

5971 (845) Balandeque

Več podobnih tem