Forum » Pomoč in nasveti » Hm zakaj men ..
Hm zakaj men ..
sleby ::
Mam Plextor 12x rostilj in uporablam Nero Burning Rom. Mam pa en problem :
dons sm kupu 700 mb cdje in pac hocem posnet nanj 687 mb velik film in Nero me vprasa, ce hocem, da overburna. A je to normalno ? KEr to nima smisla .. sej je se 13 mb frej ..
dons sm kupu 700 mb cdje in pac hocem posnet nanj 687 mb velik film in Nero me vprasa, ce hocem, da overburna. A je to normalno ? KEr to nima smisla .. sej je se 13 mb frej ..
JLP ::
Men Nero čist nč ne zateži če hočm pečt več k 640 MB na 700 MB CDR.
Zateži mi sam če je tist kr hočm spečt več kukr pa je CD velk.
Zateži mi sam če je tist kr hočm spečt več kukr pa je CD velk.
Live long and prosper!
Justy ::
Bebi, to te ne bi smelo vprasat, razen ce bi hotu pect na cd, ki ima manjso kapaciteto od tvojga fajla recimo.
Poglej ce imas slucajno obkljukano:
File/Preferences/Expert Features/Enable overburning...
To mej odkljukano
Pod File/Preferences/General pa obklukaj Check for correct CD format before burning
Poglej ce imas slucajno obkljukano:
File/Preferences/Expert Features/Enable overburning...
To mej odkljukano
Pod File/Preferences/General pa obklukaj Check for correct CD format before burning
noogy2noogy ::
Malo preglej po nastavitvah...
In vendar te ne bi smel spraševati take reči, ker overburning je pisanje čez nazivno kapaciteto CD medija. Če boš vstavil različne CD-je in izbral CD info boš lahko opazil, da CD-ji različnih proizvajalcev 'prenesejo' različne količine podatkov (izraženo v minutah in sekundah oziroma v MB).
Ne vem, mogoče si premaknil rumeno črtkano označbo (imaš še rdečo), ki NERO-tu pove kje je 'meja' za 'zdravo' pečenje...
In vendar te ne bi smel spraševati take reči, ker overburning je pisanje čez nazivno kapaciteto CD medija. Če boš vstavil različne CD-je in izbral CD info boš lahko opazil, da CD-ji različnih proizvajalcev 'prenesejo' različne količine podatkov (izraženo v minutah in sekundah oziroma v MB).
Ne vem, mogoče si premaknil rumeno črtkano označbo (imaš še rdečo), ki NERO-tu pove kje je 'meja' za 'zdravo' pečenje...
lp
noogy
msmiha ::
Mogoče so te nategnali pri CD-ji tako kot so meneNa škatli je pisalo 700MB CD-ji pa so bli 650MB
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako zapisati 800MB CD v Neru?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1954 (1591) | Predator |
» | Pečenje 800 MB cd-jev z ASUS writeromOddelek: Pomoč in nasveti | 1244 (1158) | Lan__ |
» | Kako zapect 90 min in 20 sek dolg filmOddelek: Pomoč in nasveti | 1738 (1308) | largie |
» | 700 MB CDRW?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1468 (1148) | SasoS |
» | kako zapečt 800MB dokument na cd???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1810 (1470) | AlienGT |