Forum » Operacijski sistemi » File recovery - Noben recoveran file nedela!!!
File recovery - Noben recoveran file nedela!!!
volk1 ::
Pozdravljeni!
Recoveral sem file po formatu diska, in sedaj noben nedela. Vsi imajo tapravo velikost a odpre nobenega. Formati so od freehanda, pagemarka, epsi,....
Prosim ce mi poveste kkako bi to lahko rešil ker te file nujno potrebujem! :( :(
hvala
Recoveral sem file po formatu diska, in sedaj noben nedela. Vsi imajo tapravo velikost a odpre nobenega. Formati so od freehanda, pagemarka, epsi,....
Prosim ce mi poveste kkako bi to lahko rešil ker te file nujno potrebujem! :( :(
hvala
SasoS ::
Pri recoveryju ti noben ne zagotavlja kakšno vsebino bodo imeli fajli...pač tisto ki je trenutno napisana na tistem delu diska. Če je bila vmes že prepisana...smola.
Jose ::
Sam sem delal recovery z GetDataBack. Tam moraš izbrati enega od predlogov (kje se začne file system...). Pri meni je stvar delala v glavnem uspešno le pri eni od teh 20 izbir. Podatke sem rešil, filmov pa nisem obnavljal.
LP, Jose.
LP, Jose.
sinko999 ::
Pa nima Getdataback možnosti da ti še pokaže/prikaže kvaliteto datotek; ali je bila zbrisana, crosslinkana in podobno.
LP
LP
Ni? ni ve?no !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zunanji disk nehal delat. recovery?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5021 (4734) | roller2 |
» | pomagajte rešiti diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1585 (1507) | Yohan del Sud |
» | Nujno izbrisane datoteke pri inšt. XP-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 1571 (1333) | imagodei |
» | HP Laptop & winXP instalacija (HP particije)Oddelek: Strojna oprema | 1724 (1622) | Rippy |
» | Kako dobiti podatke na disku, ki ima zrušeno particijo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1912 (1608) | Caligula |