Forum » Programiranje » Visual C++ 6.0 Professional Edition - napaka
Visual C++ 6.0 Professional Edition - napaka
Typhoon1 ::
Ko probam inštalirati ta program se mi prikaže okno(upam da se temu tako reče), v katerem piše:
(v modrem polju na vrhu) - "16-bitni podsistem programa Windows"
(in v glavnem polju) - "C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. Sistemska datoteka je neprimerna za zaganjanje programov v operacijskem sistemu MS-DOS in Microsoft Windows. Izberite "Zapri", če želite program prekiniti.
na izbiro imam gumba Zapri in Prezri
Kaj je narobe? LP
(v modrem polju na vrhu) - "16-bitni podsistem programa Windows"
(in v glavnem polju) - "C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. Sistemska datoteka je neprimerna za zaganjanje programov v operacijskem sistemu MS-DOS in Microsoft Windows. Izberite "Zapri", če želite program prekiniti.
na izbiro imam gumba Zapri in Prezri
Kaj je narobe? LP
Gwanaroth ::
Kak starejši program ti je povozil autoexec.nt
Dobi od nekoga ki ima sveže inštalirane winse ta fajl ter ga skopiraj na tisto lokacijo. Dela. Preverjeno.
LP
Dobi od nekoga ki ima sveže inštalirane winse ta fajl ter ga skopiraj na tisto lokacijo. Dela. Preverjeno.
LP
Lights often keep secret hypnosis..
ToniT ::
Skopiraj autoexec.nt in config.nt iz direktorija \windows\repair.
Te datoteke pa briše ena golazen (ne spomnim se imena), zato še preveri računalnik s kakim zdravilom za te zadeve....
Te datoteke pa briše ena golazen (ne spomnim se imena), zato še preveri računalnik s kakim zdravilom za te zadeve....
neoto ::
Meni tudi to dela. Pač napaka v autorun programu na CD-ju.
Pojdi v raziskovalca in odpri cd pogon, potem pa klikaj na .exe datoteke.
Pojdi v raziskovalca in odpri cd pogon, potem pa klikaj na .exe datoteke.
SasoS ::
Ni napaka u autorunu, napaka je na tvojem sistemu ker fali autoexec.nt. Installshield ima 16-bitni stub kljub temu da teče u winsih...
neoto ::
No, pol pa je v mojem sistemu napaka...
Sej je vseen. 16-bitni programi morajo izumret...
Drugače pa mi to dela že od vsega začetka na Windows XP. Pri vsaki namestitvi Windowsev na moj računalnik, je pač VS ena izmed prvih stvari gor. Pri tem dvomim, da gre za kakšno golazen.
Sej je vseen. 16-bitni programi morajo izumret...
Drugače pa mi to dela že od vsega začetka na Windows XP. Pri vsaki namestitvi Windowsev na moj računalnik, je pač VS ena izmed prvih stvari gor. Pri tem dvomim, da gre za kakšno golazen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: neoto ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem pri zagonu 16 bitnega programa v Windows XP !Oddelek: Operacijski sistemi | 953 (848) | Spc |
» | Sesutje po navijanju...Oddelek: Navijanje | 1233 (1009) | k4vz0024 |
» | PROBLEM: 16-bitni podsistem programa Windows xpOddelek: Operacijski sistemi | 1836 (1767) | D3JVID |
» | Autocad 14 na Windows XP?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1058 (935) | Jeger |
» | Problem pri zagonu programovOddelek: Pomoč in nasveti | 1587 (1300) | ToniT |