Forum » Navijanje » Sesutje po navijanju...
Sesutje po navijanju...
k4vz0024 ::
Nastavil sem tovarniške latence 4-4-3-8.
Ko se je nalagal sistem je pri nalaganju Ultamate Everest moralo nekaj na disku "razsuti" v sistemu.
Dobil sem tole sporocilo od Everesta:
C:Documents~1\....\localas\temp\loadmem$.exe
C:WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT THE SYSTEM FILE IS NOT SUITABLE FOR RUNNING MS-DOS an Microsoft application. Choos close to terminat the application.
Poleg tega naj povem, da Everest ne zna več prebrati tip pomnilnika niti tip plate in SPD prav tako ne.
A kdo ve kako to popravt
Ko se je nalagal sistem je pri nalaganju Ultamate Everest moralo nekaj na disku "razsuti" v sistemu.
Dobil sem tole sporocilo od Everesta:
C:Documents~1\....\localas\temp\loadmem$.exe
C:WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT THE SYSTEM FILE IS NOT SUITABLE FOR RUNNING MS-DOS an Microsoft application. Choos close to terminat the application.
Poleg tega naj povem, da Everest ne zna več prebrati tip pomnilnika niti tip plate in SPD prav tako ne.
A kdo ve kako to popravt
WeeZard ::
reinstall everest, če ne pomaga, pa repair windows alpa reinstall windows...
poglej čemu služit tist file, za katerga ti javi napako
poglej čemu služit tist file, za katerga ti javi napako
Everest sem reinstaliral pa ne pomaga. Tisti fajli služijo verjetno za pod sistem za 16 bitne programe.
Kako pa poteka repair Windowsov?
Tx
Kako pa poteka repair Windowsov?
Tx
Tilen ::
Enako kot ponoven install, le da izberes repair namesto clean install z formatom.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Šel sem pogledat direktorij \windows\repair iz pred 4 mesecev in sedanjim pa je v velikosti velika razlika, prej je bil okoli 1 M, sedaj 100 k?
ToniT ::
autoexec.nt je namesto autoexec.bat v DOS sistemih in je čisto navadna tekstovna datoteka. Če je bila velika 1M, je to naredil kak virus.
Ne, to se je zgodilo ob memory dumping, ko je prišlo do sesutja ob nalaganju windowsov in "sezorjev" za Eversest zaradi overclockinga .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visual C++ 6.0 Professional Edition - napakaOddelek: Programiranje | 1149 (1009) | neoto |
» | PROBLEM: 16-bitni podsistem programa Windows xpOddelek: Operacijski sistemi | 1843 (1774) | D3JVID |
» | 16 bit Windows Subsystem???Oddelek: Pomoč in nasveti | 977 (845) | Rok Nemec |
» | AUTOEXEC.NT problemOddelek: Operacijski sistemi | 1257 (1159) | ×Tristania× |
» | DOS!Oddelek: Igre | 1219 (945) | misterno |