Forum » Strojna oprema » problem z AGP slotom
problem z AGP slotom
jukoz ::
Zdravo spostovani, spostovane!
Imam zanimiv problem. Ce v MB pristekam AGP graficno mi masina zmrzne v circa 5. minutah. Kot kaze to ni stvar graficne kartice, ker sem probal z dvemi. Ena je AGP 2x druga 4x.
Za vsako idejo bom hvalezn. Sistem pa je Acorp 7KTA plata in duron 750MHz.
Ajt!
Imam zanimiv problem. Ce v MB pristekam AGP graficno mi masina zmrzne v circa 5. minutah. Kot kaze to ni stvar graficne kartice, ker sem probal z dvemi. Ena je AGP 2x druga 4x.
Za vsako idejo bom hvalezn. Sistem pa je Acorp 7KTA plata in duron 750MHz.
Ajt!
Eh, sem ugotovil da graficna nima veze. Masina zmrzne tudi z pci graficno. Butast je pa to, da zmrzne ze k ma proc 55 stopinj C, sis pa 28. A je koga taka plata ze kej zezala? Sm zamenu ram pa je isto, tak da... Ni blo pa nikol nc navit al pa kej, desktop masina pac.
Ajt!
Ajt!
AlesZ ::
Kaj se zgodi ce poizkusis pritisnit malo na socket od procesorja, ali pa kjer koli na plosci. Se ti restarta, zmrzne. Nekaj podobnega imam jaz problem na eni gigabytki (socket 370) pa se nisem ugotovil napake,maybe kak mrzli lot kje, ker kondije mam vse lepe.
lp
lp
Masino sem pustil cez noc z bootanim slack live CDjem. Prepisoval sem en disk, pa je prezivela. Ce pa butnem v Gnome live CD, mi pa takoj zmrzne. Bom raztavu stroj pa pogledu kaksni so loti. Kot kaze bo treba stroj menjat.
Ce pritisnem na socket od procesorja pa ni nobene sremembe. Ce je masina v BIOSu al pa v konzoli vse lepo dela, cim je kaksna grafka stvar zmrzne.
Ajt!
Ce pritisnem na socket od procesorja pa ni nobene sremembe. Ce je masina v BIOSu al pa v konzoli vse lepo dela, cim je kaksna grafka stvar zmrzne.
Ajt!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | matiča hin...procesor živ?Oddelek: Strojna oprema | 2943 (2370) | YdoIPonU |
» | navijanje PIII?Oddelek: Navijanje | 1347 (890) | jukoz |
» | Ni winsow, ni diska in na koncu ni biosa??!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1190 (1116) | pikomil |
» | asrock k7s8x r3 ...Izkušnje?Oddelek: Strojna oprema | 1932 (1651) | mile |
» | PISKOddelek: Pomoč in nasveti | 1178 (1028) | segi |