Forum » Programiranje » PHP - stmp server
PHP - stmp server
SloDave ::
Delam en projekt, pa stran gostuje na zastonjskem ponudniku (www.100webspace.com), ki onemogoča pošiljanje premo mail funkcije. Torej moram ročno nastavit stmp server v php.ini (ini_set('SMTP','stmpserver');, problem je ker ne najdem nobenega ki bi podpiral relaying mail.
Zanima me če kdo pozna kakšen stmp ki bi to omogočal. Ali pa če obstaja kakšna drugačna varjanta (v glavo mi hodi pošiljanje preko prijavljenega emaila, samo mi ni jasno kako bi to izvedu)
Tnx
Zanima me če kdo pozna kakšen stmp ki bi to omogočal. Ali pa če obstaja kakšna drugačna varjanta (v glavo mi hodi pošiljanje preko prijavljenega emaila, samo mi ni jasno kako bi to izvedu)
Tnx
rokpok ::
Poglej na katerem ISP-ju 100webspace.com gostuje in potem naštimaj SMTP server od tistega ISP-ja.
Rad bi bil pingvin.
MasterBlaster ::
Če provider hosta na *nix sistemu, kar je zelo velika verjetnost, potem ti nastavljanje smtp serverja sploh ne bo pomagala, ker na *nix sistemih php za pošiljanje mailov uporablja sendmail. Če hočeš tu pošiljati preko smtp-ja, moraš uporabiti PEAR::Mail.
Open relay smtp boš zelo težko našel , ker so zaradi spamerjev zelo preganjani in obstajajo celo liste, ki blokirajo pošto iz teh serverjev. Edina varianta je da najdeš kak smtp, ki uporablja avtentikacijo, kot npr mail.email.si
Open relay smtp boš zelo težko našel , ker so zaradi spamerjev zelo preganjani in obstajajo celo liste, ki blokirajo pošto iz teh serverjev. Edina varianta je da najdeš kak smtp, ki uporablja avtentikacijo, kot npr mail.email.si
Tk je pa pika .
SloDave ::
Ja, saj sm naredu tko da sm napisou eno skripto ki dela z authenticated serverji, zdaj dela bp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [PHP] moj forum :DOddelek: Izdelava spletišč | 1521 (1360) | medobear |
» | phpmyadmin problem.Oddelek: Izdelava spletišč | 1506 (1228) | Tody |
» | domena..Oddelek: Izdelava spletišč | 909 (785) | Tody |
» | Problem z dosptopom do določene straniOddelek: Omrežja in internet | 1532 (1268) | twarlock |
» | Siol does it again (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17184 (17184) | Bakunin |