Forum » Programiranje » branje z diskete
branje z diskete
OmegaM ::
Pozdravljeni!
Mene nekaj samo zanima.Namrec imam neko nalogo ko bi v c-ju moral narest program ko mi kopira iz diskete na disketo.
Sedaj pa mene nekaj muci.Namrec, nimam ideje oz. kak naj prebere dol iz diskete podatek.
Namrec naloga pravi naj kopiram samo tista podrocja kjer je podatek, kjer ni na spustim.
Muci me ko ne vem kak vidi, po cem se vidi.Gledam na netu o delovanje o FAT12 pa se ne znajdem najbolje v tujih jezik.
Kaj je podatek predstvljen s pomocjo enic in nul?
Pa ce ima kdo kaki fajn link prosim
Hvala
Mene nekaj samo zanima.Namrec imam neko nalogo ko bi v c-ju moral narest program ko mi kopira iz diskete na disketo.
Sedaj pa mene nekaj muci.Namrec, nimam ideje oz. kak naj prebere dol iz diskete podatek.
Namrec naloga pravi naj kopiram samo tista podrocja kjer je podatek, kjer ni na spustim.
Muci me ko ne vem kak vidi, po cem se vidi.Gledam na netu o delovanje o FAT12 pa se ne znajdem najbolje v tujih jezik.
Kaj je podatek predstvljen s pomocjo enic in nul?
Pa ce ima kdo kaki fajn link prosim
Hvala
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!
BigWhale ::
lahko bi bral inode po inode in potem pregledoval fat, ce tisti inode pripada kaki datoteki.
Kar tako na pamet ne mores vedet ce je inode zaseden ali ne. Zdi se mi, da ne, mogoce se motim. :)
Kar tako na pamet ne mores vedet ce je inode zaseden ali ne. Zdi se mi, da ne, mogoce se motim. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pingu says: Hard link!Oddelek: Operacijski sistemi | 1215 (974) | slitkx |
» | Debian 4 - read only FS po crashuOddelek: Omrežja in internet | 847 (727) | ZigaMunic |
» | Suse to the data rescueOddelek: Operacijski sistemi | 1274 (1179) | Jst |
» | Microsoftov patent za FAT razveljavljenOddelek: Novice / Industrijska lastnina | 3583 (3583) | mtosev |
» | DF v linuxu mi nekaj ne štimaOddelek: Operacijski sistemi | 750 (662) | KoReNJe |