Forum » Slo-Tech » Slo-Tech srečanje? A bo?
Slo-Tech srečanje? A bo?
Jebiveter ::
OK, to temo sem ze enkarat napisal, vendar ocino server deluje z 150% in se je vse zgubilo! Tako bom samo na kratko obnovil!
Zanima me samo, ce bo, kdaj bo in kje bo jesensko S-T Srecanje?
Kje? Predlagam Portoroz, mogoce kaksen vecji plac kot tisti zadnjic (Avditorij?)
Kdaj? Po mojem mnenju bi bilo najvec udelezencev kaksen vikend med jesenskimi pocitnicami, le da bi bilo potrebno ugotovit kdaj ima najvec folka cas!
Res se mi zdi skoda, ce tega ne bi vec ponovili, ker je bila vsaj zame ena vecjih zabav v tistem delu leta!
Menim pa tudi, da je taksna prireditev velika popestritev po mojem mnenju zelo puste javne slovenske OC in HW scene!
Zanima me samo, ce bo, kdaj bo in kje bo jesensko S-T Srecanje?
Kje? Predlagam Portoroz, mogoce kaksen vecji plac kot tisti zadnjic (Avditorij?)
Kdaj? Po mojem mnenju bi bilo najvec udelezencev kaksen vikend med jesenskimi pocitnicami, le da bi bilo potrebno ugotovit kdaj ima najvec folka cas!
Res se mi zdi skoda, ce tega ne bi vec ponovili, ker je bila vsaj zame ena vecjih zabav v tistem delu leta!
Menim pa tudi, da je taksna prireditev velika popestritev po mojem mnenju zelo puste javne slovenske OC in HW scene!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Binji ::
Jst tudi cakam na kej tazga. Zadnje letu sm ga mal zamudu
Nardit pa itak med pocitncami.
Nardit pa itak med pocitncami.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | matura v 5 dneh ?? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 17572 (14203) | martincek1 |
» | Matura 2010 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 14658 (10575) | Jebac18 |
» | Best buy laptop do 500€Oddelek: Kaj kupiti | 1752 (1555) | brdi |
» | Problem v šoli. Zaplet s profesorico. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Šola | 17803 (3646) | Sodck |
» | HoroskopOddelek: Loža | 3108 (2468) | Tear_DR0P |