Forum » Strojna oprema » Asus p4p800 udma
Asus p4p800 udma
All ::
zadnič mau čekiram pc..in ugotovim da mam disk am udma2 namesto na udma 4...zdej pa edina varjanta da mi dela tko k treba je da nimam na ide prikloplenih nbenih drugih stvari kukr disk...bios mam gor..1021/02...z 1021/03 pa še še nism pohecu, k se mi ne da ude premetavat spet..ma kdo podobno izkušno..al bi biu lahko uzrok drugje? kabli so ok..preverjeni..disk je pa maxtor 160 g
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
psychoshorty ::
Mozno, da imas samo 40 - zilne podatkovne kable, ki podpirajo Ata66 max. Resitev : 80 zilni kabli .
Tomay ::
40 žilni kabli podpirajo do ata 33, za 66 rabiš 80 žilne.
Poglej če nimaš kje nastavljeno da dela samo do udma2. Kaj ti izpiše bios ob zagonu?
Kaj imaš vse priklopljeno na ide in kako?
Poglej če nimaš kje nastavljeno da dela samo do udma2. Kaj ti izpiše bios ob zagonu?
Kaj imaš vse priklopljeno na ide in kako?
Voodoo 4Ever
All ::
ni point u kablih....razlika se nardi če mam..cd-dvd priklopljen in to samo na secondary..se mi pol to podre na primary...tko da joke more bit nekje drugje...kabli pa so usi 80 žilni..pa to je učas lepo delal zdej pa ne več...to se že v biosu pokaže...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | secondary ide channel no 80 conductor installOddelek: Pomoč in nasveti | 1568 (1376) | Lizard |
» | Ultra DMA mode 2 VS Multiword DMA mode 2 (33Mb/s VS 16 Mb/s)Oddelek: Strojna oprema | 1651 (1437) | Hux |
» | racunalnik ne dela - monitorja ne prizge, pinga niOddelek: Pomoč in nasveti | 1048 (913) | Sahel |
» | Hudi problemi z diskom v WinXPOddelek: Strojna oprema | 1221 (1081) | morphling1 |
» | rack in ATA66/100 in stari disk...Oddelek: Strojna oprema | 1145 (1022) | sinko999 |