Forum » Programiranje » Prisluskovanje sistemskim klicem
Prisluskovanje sistemskim klicem
Gandalfar ::
Problem je sledeci. Imam A.exe, ki klice B.exe, C.exe itd. ki so razsuti po celem sistemu. Le tem tudi podaja zagonske parametre. Ker ne vem tocno katere in kako jih poganja bi se rad s kaksnim debuggerjem prilepil na proces in si zapisal vse sistemske klice iz katerih bom potem lahko ugotovil kaj in kako klice in na novo spisal to aplikacijo.
Imam WinSight in WinDbg ampak ju ne znam uporabljat. WinSight se nekaj gre samo se mi sesuva medtem, ko je WinDbg uganka.
Mi lahko kdo namigne kako uporabljat katerega od debuggerjev za to nalogo?
Imam WinSight in WinDbg ampak ju ne znam uporabljat. WinSight se nekaj gre samo se mi sesuva medtem, ko je WinDbg uganka.
Mi lahko kdo namigne kako uporabljat katerega od debuggerjev za to nalogo?
- spremenil: Gandalfar ()
McMallar ::
Sysinternals-ovi PSTools so pri nas dnevno v uporabi. Orodja so zakon, majhna, pregledna in ZELO uporabna.
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25
Because OCT31 = DEC25
McMallar ::
Takšne potrebe še nisem imel, vendar poglej tu. Mogoče bi bil pravi Process Explorer.
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25
Because OCT31 = DEC25
Gandalfar ::
Sem si ga pogledal pa ne pokaze tega. Je pa strace.exe odlicen in pocne tocno to.
Hvala vsem :)
Hvala vsem :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adobe Flash povzroča BSOD !!???Oddelek: Programska oprema | 1029 (954) | noraguta |
» | Microsoft kupil SysinternalsOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 4163 (3071) | opeter |
» | Preglet zagnanih programov (procesov) v cmd.exeOddelek: Operacijski sistemi | 1599 (1370) | CaqKa |
» | Let's NTFSOddelek: Operacijski sistemi | 1218 (1123) | BigWhale |
» | winxp task manager ne dela ???Oddelek: Operacijski sistemi | 1737 (1580) | karafeka |