Forum » Operacijski sistemi » Fedora Core 4
Fedora Core 4
christooss ::
Kaj pa če bi uporabu Ubuntu :)
A ni nobenga apt4rpm?
A ni nobenga apt4rpm?
Zakaj je nebo modro? Da imamo lahko sladoled Modro Nebo
m4st3r ::
mah zej mam ze fedoro 4 gor, se mi neda sploh kej druzga gor dat, sam fajn bi blo ce bi najdu se apt k je res uporabna zadeva
christooss ::
hm nism še uporablu fedore. A nimaš program
apt4rpm
Kaj je pa yum?
apt4rpm
Kaj je pa yum?
Zakaj je nebo modro? Da imamo lahko sladoled Modro Nebo
64202 ::
Njega verjetno moti, da freshrpms se nima repositorija za FC4. Verjetno bo treba se malo pocakat, da vse skompajlajo...
I am NaN, I am a free man!
hitcher ::
Mislim da ima fc4 vgrajen yum kar je čisto ok, dokler reciva nea dobiš apt--
yum list
yum install ime_programa
yum update ime_programa
man yum
in ostale neumnosti :)
yum list
yum install ime_programa
yum update ime_programa
man yum
in ostale neumnosti :)
m4st3r ::
hm...zej je neki vn prslo sam tkole pise Fedora Linux 4 (rpm 4.4.x) - not pre-configured, a kdo ve kaj to pomen
s_bostjan ::
Ker sem ravno tukaj.....
apt imaš v fedora-extras repositoriju (naredi: yum install apt) Pa tud grafični front-end z imenom synaptic si dol potegni če si že pri tem.
Zakaj pa bi rabil apt? A se čega ne da dobit preko yum? (ps. če te moti console način za yum si pa potegni dol front-end za yum (yumex oz. Yum Extender)
ajd.... grem dalje....
apt imaš v fedora-extras repositoriju (naredi: yum install apt) Pa tud grafični front-end z imenom synaptic si dol potegni če si že pri tem.
Zakaj pa bi rabil apt? A se čega ne da dobit preko yum? (ps. če te moti console način za yum si pa potegni dol front-end za yum (yumex oz. Yum Extender)
ajd.... grem dalje....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | red hat9 linux terminalOddelek: Operacijski sistemi | 974 (874) | dejan707 |
» | Izšel Ubuntu 6.10 - Edgy EftOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 5738 (3854) | b |
» | Kako naj naložim program v linux-u (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 6441 (5370) | CCfly |
» | Fedora pomočOddelek: Operacijski sistemi | 1168 (1016) | dr.J |
» | Linux internet povezava problemOddelek: Operacijski sistemi | 2009 (1624) | dr.J |