Forum » Programska oprema » XP-ji in Ghost
XP-ji in Ghost
cune ::
js imam to težavo, da me prjatli in sorodniki itd. stalno gnjavijo da jim pridem kej poštimat računalnik in meni se ne glih da. ponavadi je tako, da je za formatirat in vse na novo instalirat. dolgotrajno, pa še če nimajo adsl-ja je malo problem naložit vse popravke če se hočeš izognih sp2.
zdej me zanima, če naredim doma sliko paticije z naprimer Norton Ghost-om, z inštaliranmi vsemi programi itd, razen z gonilniki, če lahko js pole to sliko sam naložim na drugi računalnik, naložim gonilnike in to je to. bi šlo??? bilo bi veliko hitreje, predvsem zato se mi gre.
imate mogoče še kak predlog, kako bi js to pospešil?
hvala
zdej me zanima, če naredim doma sliko paticije z naprimer Norton Ghost-om, z inštaliranmi vsemi programi itd, razen z gonilniki, če lahko js pole to sliko sam naložim na drugi računalnik, naložim gonilnike in to je to. bi šlo??? bilo bi veliko hitreje, predvsem zato se mi gre.
imate mogoče še kak predlog, kako bi js to pospešil?
hvala
berta ::
Ne bo šlo če tvoji sorodniki nimajo popolnoma identične mašine. Naredi ko prideš do njih in jim pri njim naložiš na novo sistem Ghost image pa boš mel potem naslednjič manj dela.
cune ::
kaj pa za popravke, če si jih prinesem od doma, kaj naj si vsakega posebej instaliram al koko? se da dobit winse z čimveč popravki?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Format sistema?Oddelek: Operacijski sistemi | 1669 (1444) | solatko |
» | Ali lahko izbrišem te datotekeOddelek: Pomoč in nasveti | 1176 (996) | R33D3M33R |
» | Microsoft posodoblja vaš Windows Update brez opozorilaOddelek: Novice / Zasebnost | 5377 (3301) | KoKi |
» | Win32 napaka, virus | Generic Host Process for Win32Oddelek: Pomoč in nasveti | 5597 (3619) | Caniggia |
» | Instalacija SP2Oddelek: Operacijski sistemi | 1697 (1409) | stara mama |