Forum » Programska oprema » recovering wordovih dokumentov
recovering wordovih dokumentov
hribec ::
Pozdravljeni, imam en problem,
wordov dokument sem popravljal in ponesreči shranil pod istim imenom in ne pod drugim. Ali je kakšen nači da te podatke dobim nazaj , ker jih pisati res nemislim še enkrat.
Backup nimam uključenega, Žal.
Hvala za pomoč
Hribec.
wordov dokument sem popravljal in ponesreči shranil pod istim imenom in ne pod drugim. Ali je kakšen nači da te podatke dobim nazaj , ker jih pisati res nemislim še enkrat.
Backup nimam uključenega, Žal.
Hvala za pomoč
Hribec.
- spremenilo: hribec ()
64202 ::
A ne shranjuje MS popravkov v .doc? Vsaj vsake tolko se v medijih pojavi, kaj vse so razkrili iz .doc dokumentov.
I am NaN, I am a free man!
ToniT ::
64202: A ne shranjuje MS popravkov v .doc? Vsaj vsake tolko se v medijih pojavi, kaj vse so razkrili iz .doc dokumentov.
Word dela to v primeru, da imaš vključeno shranjevanje različic dokumenta!
Word dela to v primeru, da imaš vključeno shranjevanje različic dokumenta!
Max X ::
Jz sem najdu prejšno različico dokumenta v .tmp datoteki (sam ne vem a mam vključen backup).
Me pa zanima, če kdo slučajn ve, kako bi iz wordowga dokumenta odpravil napako, zaradi katere mi noče odpret dokumenta. Situacija je sledeča: popravljam namreč poročilo o praksi velikost nekaj čez 44MB, pa mi potem, ko pridem čez določem del in shranim zadevo, potem noče več odpret dokumenta (piše word ne more odpreti tega dokumenta, morda je poškodovan).
Zanima pa me, če obstaja kak program, s katerim bi bilo možno odpravit to napako.
Vsem se za pomoč že v naprej zahvaljujem!!!
Me pa zanima, če kdo slučajn ve, kako bi iz wordowga dokumenta odpravil napako, zaradi katere mi noče odpret dokumenta. Situacija je sledeča: popravljam namreč poročilo o praksi velikost nekaj čez 44MB, pa mi potem, ko pridem čez določem del in shranim zadevo, potem noče več odpret dokumenta (piše word ne more odpreti tega dokumenta, morda je poškodovan).
Zanima pa me, če obstaja kak program, s katerim bi bilo možno odpravit to napako.
Vsem se za pomoč že v naprej zahvaljujem!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov intervju: Chris Bryant (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 17688 (15760) | Icematxyz |
» | Ecma potrdila Microsoftov Open XML kot standardOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5687 (3649) | borchi |
» | Belgijska vlada sprejela OpenDocument Format za edini način komuniciranja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 9228 (7694) | Pithlit |
» | 2 x Open Office problemOddelek: Programska oprema | 1602 (1277) | Yossarian |
» | TEžave z WordomOddelek: Pomoč in nasveti | 1290 (1170) | igi99 |