Forum » Pomoč in nasveti » Težave z matično ?
Težave z matično ?
Igor0 ::
Živjo, imam težave z compom.
Plošča QDI P4I865PE Novo, Celeron 2.0 GHz, radeon grafa, napajalnik 550W, CDRW pogon, DVD pogon, 512 RAM, HDD 80GB, HDD 160GB. Pri zagonu zelo dolgo ostane BootLogo( tudi 4 minute), potem pri preverjanju ne najde katere komponente ( diska ali cd pogona), včasih se zažene, včasih n, večkrat javi ' BBS Boot priority will be affected, Enter setup ' in me postavi v bios. ... To se dogaja zadnji teden, prej je delalo BP. Če resetiram bios in ugasnem logo se takoj postavi na preverjanje in spet išče diske (tudi več kot 5 minut)
Rami so dobri, baterija biosa nova.
Naj flešam bios ali vržem plato prodajalcu v glavo ?
Ne vem koliko popravkov bo zabeležilo ampak ene 6 krat mi je prekinilo povezavo med pošiljanjem posta)
LP Igor
Plošča QDI P4I865PE Novo, Celeron 2.0 GHz, radeon grafa, napajalnik 550W, CDRW pogon, DVD pogon, 512 RAM, HDD 80GB, HDD 160GB. Pri zagonu zelo dolgo ostane BootLogo( tudi 4 minute), potem pri preverjanju ne najde katere komponente ( diska ali cd pogona), včasih se zažene, včasih n, večkrat javi ' BBS Boot priority will be affected, Enter setup ' in me postavi v bios. ... To se dogaja zadnji teden, prej je delalo BP. Če resetiram bios in ugasnem logo se takoj postavi na preverjanje in spet išče diske (tudi več kot 5 minut)
Rami so dobri, baterija biosa nova.
Naj flešam bios ali vržem plato prodajalcu v glavo ?
Ne vem koliko popravkov bo zabeležilo ampak ene 6 krat mi je prekinilo povezavo med pošiljanjem posta)
LP Igor
- spremenil: Igor0 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC se ne naložiOddelek: Pomoč in nasveti | 973 (720) | He-Man |
» | Počasen zagon sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2209 (1672) | Compufreek |
» | Blondinka+bios=težave:)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1747 (1263) | mihec87 |
» | iščem pomoč WINOddelek: Pomoč in nasveti | 1039 (875) | marc100 |
» | 2 problema: BIOS čaka + onboard -> pci grafična !Oddelek: Pomoč in nasveti | 1643 (1249) | Suly |