Forum » Pomoč in nasveti » mssmmspgr.exe
mssmmspgr.exe
iNN ::
Zivijo, torej imam problem, ne morem se znebiti crva po imenu mssmmspgr.exe aka MESINGER (or smth), poskusil sem z programi: ad-aware, spybot search&destroy, hijackthis, hijackthis ga mi odpravi vendar ne zavedno, ko restartam racunalnik je ponovno tu, storil sem se to da sem ga takoj po bootu winsow v taskmanagerju ugasnil, in ga nato poiskal z windows iskalnikom (start>>najdi>>vse datoteke ali mape>>mssmmspgr.exe ) torej sem ga nasel in zbrisal ... vendar se mi sedaj se vedno pojavlja v zagonu in v HIJACKTHIS vendar ga ne morem vec najti z iskalnikom, stvar mi po kaksni minutki ali dveh blokira vse zaprte povezave, torej ce ne odprem takoj irca in se povezem na server, se kasneje ne morem vec. Prosim za pomoc ker res nevem kaj naj storim
==
TriDvaEna ::
Poskusi s Spy Sweeper-jem
Lahko pa se malo poigraš z registrom (regedit.exe, regedt32 pod HKLM inHKLU)
Lahko pa se malo poigraš z registrom (regedit.exe, regedt32 pod HKLM inHKLU)
veteran ::
iNN ::
Jou, hvala vam sem zrihtal :>, ce bo mel se kdo isto nesnago je potrebo izkluciti system restore , ker ce tega ne storite, se bo crv vedno na novo namestil, in sicer to zgleda tako da po zagonu racunalnika se ti odpre stran www.[domena].us/index.html in pise nekaj v tem stilu: foofofofoofo, in nato je crv spet na vasem racunalniku. Zdej jest sem instairal nekaj popravkov in nato ponovno uklucil system restore, stvar se ni ponovila. Upam da sem kaksnemu pomagal, ker meni je nesnaga dodobra nacela zivce
==
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Surfanje NO GO, torrent hitrost pa full speedOddelek: Pomoč in nasveti | 2752 (2090) | usurp3r |
» | C:\WINDOWS\svchost.exe NTVDM CPE je naletel na neveljavno navodilo - PROBLEMOddelek: Pomoč in nasveti | 995 (923) | Shadow666 |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40597 (15579) | brainiac20 |
» | Trojanski konjOddelek: Pomoč in nasveti | 4108 (3719) | KaiCris |
» | Odkrili velik krog kradljivcev identitetOddelek: Novice / Zasebnost | 4734 (3395) | _Sajmon_ |