Forum » Programska oprema » Dljal sem en glasbeni album, pa ne znam razpakirat... please...
Dljal sem en glasbeni album, pa ne znam razpakirat... please...
BaTeMaN ::
Uporabljam običajno za te reči Deamon Tools ampak tokrat ne gre...
CUE Datoteka... prve 3 linije so takele...
PERFORMER "tiesto"
TITLE "in search of sunrise 4"
FILE "01-tiesto-isos4-cd1.mp3" MP3
...
...
...
and so on....
In ko to MOUNTAM, pride do errorja...
Unable to mount image. Cut sheet: line 3 - This track file type is currently unsupported.
Kaj mi je storiti, da dotični mp3 razparceliram na posamične enote... :D
CUE Datoteka... prve 3 linije so takele...
PERFORMER "tiesto"
TITLE "in search of sunrise 4"
FILE "01-tiesto-isos4-cd1.mp3" MP3
...
...
...
and so on....
In ko to MOUNTAM, pride do errorja...
Unable to mount image. Cut sheet: line 3 - This track file type is currently unsupported.
Kaj mi je storiti, da dotični mp3 razparceliram na posamične enote... :D
less then zero
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
bastadu ::
To ni ista zadeva, kot že hočeš mount-at bin datoteko s pomočjo cue-a... Ampak ta tvoj cue vsebuje listo za predvajanje mp3 datotek. Se pravi, da moraš imeti zraven cue datoteke tudi fajle (01-tiesto-isos4-cd1.mp3 in tako naprej) in potem lahko npr. v nerotu ob peki audio CDja vržeš not samo cue, ki bo poskrbel, da ti bo naloadalo mp3je tako povrsti, kot so zapisani v cue datoteki...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mp3 player z podporo .cue fileovOddelek: Zvok in slika | 1684 (1253) | Naabo |
» | pozna kdo dober progič za razrez MP3Oddelek: Programska oprema | 1778 (1671) | BlackHole |
» | Image če imaš na voljo samo *.BIN datoteko, brez *.cueOddelek: Programska oprema | 2200 (2033) | Venturer |
⊘ | Kaj z datotekami bin. in cue.Oddelek: Programska oprema | 1928 (1739) | bastadu |
» | *.bin , *.cue....kaj storitiOddelek: Programska oprema | 3957 (2974) | Soni |