Forum » Pomoč in nasveti » Dualview in gledanje TV
Dualview in gledanje TV
Muzo ::
Lep pozdrav,
usposobil sem gledanje TVja na drugem monitorju. Uprabljam GF6600 in winfast leadtek pvr2000. Zanima me, kako bi nastavil, da se mi okno s sliko odpre na drugem monitorju. Nekaj sem poskušal z nView desktop managerjem, kjer se mi je okno s kontrolami res odprl na drugem monitorju, slika je bila pa vedno na primarnem.Drugač mam zadnje driverje za tuner in grafo in zadnjo verzijo PVR software-a.
Drugo vprašanje ki ga imam, zna slučajno kdo onemogočiti, da bi šla miška na drugi zaslon? seveda pride ta opcija v poštev po tem ko rešim prvo stvar
lp
usposobil sem gledanje TVja na drugem monitorju. Uprabljam GF6600 in winfast leadtek pvr2000. Zanima me, kako bi nastavil, da se mi okno s sliko odpre na drugem monitorju. Nekaj sem poskušal z nView desktop managerjem, kjer se mi je okno s kontrolami res odprl na drugem monitorju, slika je bila pa vedno na primarnem.Drugač mam zadnje driverje za tuner in grafo in zadnjo verzijo PVR software-a.
Drugo vprašanje ki ga imam, zna slučajno kdo onemogočiti, da bi šla miška na drugi zaslon? seveda pride ta opcija v poštev po tem ko rešim prvo stvar
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z dvema monitorjemaOddelek: Pomoč in nasveti | 927 (661) | stilrca |
» | Apple pokazal predogled OS X 10.8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 18157 (15626) | Jst |
» | HTPC, plazma, digital sound projectorOddelek: Zvok in slika | 1335 (1220) | Curious |
» | [DivXviD] Predvajanje filmov iz PC na TVOddelek: Zvok in slika | 5394 (4114) | H_man |
» | !7" monitorjiOddelek: Kaj kupiti | 1394 (1099) | ringalori |