Forum » Zvok in slika » logitech game console adapter
logitech game console adapter
frikec ::
pozdravljeni,
mene pa zanima če kdo ve, kje se da kupiti dotični adapter za povezavo xbox-a z 5.1 surround sistemom. na logitechovi strani se ga da dobiti, sevede ne pošljejo v slovenijo in baje ni v sloveniji uradnega zastopnika za logitech. ima kdo mogoče omenjeni adapter in se ga želi znebiti ali pa če ve, kje bi lahko to staknu. btw. probal sem tudi po raznih elektro in audio trgovinah, če bi imeli kje kaj podobnega pa nikjer nimajo nič!
hvala,
lp,
frikec
mene pa zanima če kdo ve, kje se da kupiti dotični adapter za povezavo xbox-a z 5.1 surround sistemom. na logitechovi strani se ga da dobiti, sevede ne pošljejo v slovenijo in baje ni v sloveniji uradnega zastopnika za logitech. ima kdo mogoče omenjeni adapter in se ga želi znebiti ali pa če ve, kje bi lahko to staknu. btw. probal sem tudi po raznih elektro in audio trgovinah, če bi imeli kje kaj podobnega pa nikjer nimajo nič!
hvala,
lp,
frikec
kar98k ::
po mojem ga boš težko dobil, jst mam za moje zvočnike od logitecha z-2300 tut en priključek in ga ne mors dobit v sloveniji, samo v nemčiji oz. avstriji (sm su v specializirano trgovino)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri gamepad za PC in kje ga kupiti???Oddelek: Kaj kupiti | 5884 (3328) | opeter |
» | Tujina vs. Slovenija po cenahOddelek: Kaj kupiti | 4571 (2645) | Taubi19 |
» | Daljinec za računalnikOddelek: Strojna oprema | 4186 (3832) | roli |
» | Kje dobiti Logitech G1 miš?Oddelek: Kaj kupiti | 1248 (1079) | bluefish |
» | Logitech MX1000 (nova tehnologija mišk) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 8209 (5570) | SnakeBite |