» »

Čuden problem: Firefox in IE mi ne odpirate več določenih strani?!

Čuden problem: Firefox in IE mi ne odpirate več določenih strani?!

bastadu ::

Od včeraj naprej imam nek čuden problem, in sicer imam probleme z odpiranjem določenih strani z Firefoxom in IEjem. Npr. v Firefoxu mi ne odpre več strani eBay.de, piše samo Waiting for www.ebay.de... To stran mi v IE normalno odpre. Mi pa v IE ne odpre več www.hotmail.com, ki pa mi jo v Firefoxu normalno odpre... Imel sem Firefox verzijo 1.0.2, nadgradil na tazadnjo 1.0.4 in nič boljše... Ima mogoče kdo kakšno idejo, kaj bi lahko bilo narobe? Ker zadnje čase nisem nič spreminjal s tem v zvezi... Hvala!

Aja, zaenkrat vem samo za ti dve strani, da mi povzročata težave...

Ok, v Firefoxu sem pobrisal vso zgodovino in cookije in sedaj začuda deluje eBay.de.... Problem pa še ostaja v IEju in strani www.hotmail.com. To stran mi sicer odpre, ampak ko vpišem username in geslo za moj račun nea gre nikamor več (samo bel zaslon) in samo čaka kao da bo naloadalo stran, ampak na koncu mi javi 'Cannot find server'... Tudi tukaj zbrisal zgodovino+cookije in ne pomaga... Naj povem, da z drugega računalnika normalno deluje:\

Gandalfar ::

dej poglej v hosts

cekr ::

Imaš mogoče vklopljen kakšen program za izmenjavo datotek?
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Ne, sem že ugotovil v čem je fora, in sicer na obeh programih sem imel v NetLimiterju umejen upload. Sicer na 25kB/s, kar bi moralo biti več kot dovolj, ampak očitno oba ne marata omejitve s strani NetLimiterja... No v glavnem zdej je ok... Hvala vseeno!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Povečajte Hotmailov poštni predal (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
718076 (5365) Athena89
»

Tudi AOL 2 giga

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
223567 (2747) hunter01
»

Ranljiva spletna pošta

Oddelek: Novice / Varnost
62640 (2640) CaqKa
»

Oddelek: Omrežja in internet