Forum » Pomoč in nasveti » Pojavljanje ikon na namizju
Pojavljanje ikon na namizju
Reloaded ::
LP!
Evo en problem, kolega je brskal po netu in nekaj navlekel na comp.
Stvar je taka, prižgem comp, zaženem IE in potem na namizju nastane okrog 20 ikon za razne stvari( sex itd ). Potem jih pobrišem, ko pa ugasnem IE in potem znova zaženem evo opet. Sem pa mel gori tudi nekega spysheriffa, kao trojanca, pa desktop ozadje se ni dalo spremeniti, samo tole sem odstranil z ad-awarom. Prosim za pomoč, ker drugače format.
Evo en problem, kolega je brskal po netu in nekaj navlekel na comp.
Stvar je taka, prižgem comp, zaženem IE in potem na namizju nastane okrog 20 ikon za razne stvari( sex itd ). Potem jih pobrišem, ko pa ugasnem IE in potem znova zaženem evo opet. Sem pa mel gori tudi nekega spysheriffa, kao trojanca, pa desktop ozadje se ni dalo spremeniti, samo tole sem odstranil z ad-awarom. Prosim za pomoč, ker drugače format.
Reloaded!!!
- zaklenilo: Myth ()
Myth ::
Uporabi še kaj več kot Ad-aware... spysweeper, counterspy, search&destroy, ...
Pa teh tem o spyware-u je veliko, tako da zaklepam. Malce poklikaj forum.
Pa teh tem o spyware-u je veliko, tako da zaklepam. Malce poklikaj forum.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet Explorer 9 prihaja v marcuOddelek: Novice / Brskalniki | 9916 (7874) | amigo_no1 |
» | Firefoxov delež vztrajno rasteOddelek: Novice / Brskalniki | 3816 (3013) | mathjazz |
» | nemogoče priti v XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1178 (1046) | iration |
» | Po dnevu zatišja -- Microsoft in RPC (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6871 (6871) | undefined |
» | Počasni zagon internet explorerja ??Oddelek: Programska oprema | 1779 (1443) | Elemen_T |