Forum » Omrežja in internet » Gmail "Important Notification"
Gmail "Important Notification"
matter ::
Zdele sm dobil 2 mejla na gmail z vsebino:
Dear Valued Member,
According to our site policy you will have to confirm your account by the following link or else your account will be suspended within 24 hours for security reasons.
http://www.gmail.com/confirm.php?email=...
Thank you for your attention to this question. We apologize for any inconvenience.
Sincerely,Gmail Security Department Assistant.
Ko kliknem na link mi NOD32 zazna virus:
A variant of win32/mytob worm
A je to kaka umazana fora gmaila da ti spyware nabijejo, al pa nod32 narobe zazna ?
Povejte vaše izkušnje če jih mate.
Dear Valued Member,
According to our site policy you will have to confirm your account by the following link or else your account will be suspended within 24 hours for security reasons.
http://www.gmail.com/confirm.php?email=...
Thank you for your attention to this question. We apologize for any inconvenience.
Sincerely,Gmail Security Department Assistant.
Ko kliknem na link mi NOD32 zazna virus:
A variant of win32/mytob worm
A je to kaka umazana fora gmaila da ti spyware nabijejo, al pa nod32 narobe zazna ?
Povejte vaše izkušnje če jih mate.
Grem basket pa bom neloke metal
Goodspeed ::
Ravno sem bral pa sn dobil
Edit ni to to ka sn jaz mislo...Prvič čujem...
Edit ni to to ka sn jaz mislo...Prvič čujem...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Goodspeed ()
XWY ::
Ja... očitno nov način širjenja virusov.. Dobil sem v firmi isto, le da je "kao" iz naše domene (www.merck.com)...
ceu žur :S
ceu žur :S
Al pa tud ne?!?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Je tole spam, virus morda (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 12383 (7551) | operator88 |
» | Avtomatsko posredovanje mailovOddelek: Omrežja in internet | 1068 (943) | Hayabusa |
» | Facebook security check (pomoč)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1906 (1205) | Tsunami |
» | Onemogočen GMAIL accountOddelek: Omrežja in internet | 3985 (2390) | Tr0n |
⊘ | Google GMail Invitation (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 115253 (56030) | jvolk |