» »

povezava dveh comp. z kablom

povezava dveh comp. z kablom

T(he) Boss ::

Povezati hocem prenosnik in namizni pc z lpt kablom. Na prenosnem je win98 se2 na namiznem pa winme. Ce hocem da se rac. povezeta neposredno v win. (start, pripomocki, komunikacije, kabelska povezava dveh rac.) Ce dam gostitelja nam. in drugega kot gosta (host, guest) se enostavno ne najdeta, ce pa obrnem pa mi win se(2) neke erorere javljajo v zvezi z tem, da nobena mapa ni na razpolago. Ce pa to hocem naredit, pa me vprasa komu naj da to mapo na razpolago in seveda tega ne mores oznacit.
Upam, da imate ideje.

kockish ::

Probaj z windows commanderjem. Za prenasanje fajlov je zakon in skoraj sigurno bo delalo...

Tomi ::

Sicer ti mogoče ne bo všeč ideja, ampak če ima notebook mrežno, se ti plača kupiti mrežno še za desktopa ( stane 2.800 ) in pa UTP kabel ( 65 sit/meter + 130 mikrokonektorji ). Potem kabel samo prav prevežeš ( crossover, poglej med moje teme, Mrežni razdelilec za link do sheme ), pa določiš še stalne IP-je in submask, pa dela. Preverjeno na kombinaciji Win 98 in Win 98 SE ter XP ter 98SE...
metrodusa.blogspot.com

Can ::

Ja uporabi Windows commander in stvar dela 100%. Rabiš križan kabel, prenos pa je žalostnih 100kb/sek.

T(he) Boss ::

Upam, da bo commander delal. Za mrezno pa je ravno obratno - na namiznem jo imam prenosnik pa ne. Kje pa se dobi commander?

Gh0st ::

na www.ghisler.com
crack: astalavista.box.sk --> vpises windows commander in zraven verzijo pa je :-)

sicer pa, kako si zdrzal ves ta cas brez wincomanderja?
jest bi brez njega obubozal :-)
explorer suxx!

sicer pa za lpt connection:
preglej ce mas namescene ustrezne protokole in ker si reku da kao ni nobenga fajla al neki:
en folder na vsakem compu mora bit v sharing. drgac kako bos kopiral?
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

povezava pc-jev z null modem kablom

Oddelek: Omrežja in internet
141532 (1227) Andy18
»

Snemanje win98 brez CD-ROM-a

Oddelek: Operacijski sistemi
171675 (1426) Lincolin
»

Neposredna kabelska povezava dveh računalnikov?!

Oddelek: Pomoč in nasveti
121787 (1540) Taras_Bulba
»

NTFS dostop

Oddelek: Operacijski sistemi
462354 (1857) ToniT
»

USB in dva racunalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
121324 (1165) sash

Več podobnih tem