Forum » Pomoč in nasveti » GeForce in skakanje slike
GeForce in skakanje slike
milosm ::
zdravo,
mi lahko kdo pove zakaj mi v windowsih včasih (redko) med delom slika kar nekako poskoči.
imam geforca2 mx400 64MB
mi lahko kdo pove zakaj mi v windowsih včasih (redko) med delom slika kar nekako poskoči.
imam geforca2 mx400 64MB
- spremenil: milosm ()
Mr.B ::
Skače ali za trenutek izgine (zgubi signal) ter se ponovno prikaže.
Mojo so zamnjali , ker je imela podobno težavo.
Mojo so zamnjali , ker je imela podobno težavo.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
skoči - trzne
mene to tak moti, da bom znoru, sej kot sm že reku se to dogaja vsake toliko časa, samo me se vedno ZELO moti
mene to tak moti, da bom znoru, sej kot sm že reku se to dogaja vsake toliko časa, samo me se vedno ZELO moti
cahahopie ::
Kaj pa monitor?
Jaz mam monitor mal "čudn". Mi enako slika skače sem in tja in zopet sem in tja... včasih.
Pa, ko sem meu monitor na stari kišti s Voodoo Banshejem, mi je tak delal in zdaj mi tud včasih, ko mam novga s Kyro2.
Malo upoštevaj tudi monitor.
Jaz mam monitor mal "čudn". Mi enako slika skače sem in tja in zopet sem in tja... včasih.
Pa, ko sem meu monitor na stari kišti s Voodoo Banshejem, mi je tak delal in zdaj mi tud včasih, ko mam novga s Kyro2.
Malo upoštevaj tudi monitor.
monitor po mojem ni, ker preden sm notr dal geforca (torej z staro grafično) tega ni delal...
[t502] ::
Jaz mam Winfast GeForce 2 MX400 64MB ram z TV-Out pa se mi ni (hvala bogu) niti enkrat slika izginla.
Kaj pa se se graficna greje?
[t502]
Kaj pa se se graficna greje?
[t502]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Geforce2 in pentium2Oddelek: Strojna oprema | 964 (854) | Sami |
» | navijanje Gf2MXOddelek: Navijanje | 1990 (1247) | racaMIT |
» | Inno GF2 MX400 64MB - temne proge na ekranu???Oddelek: Strojna oprema | 962 (711) | ali3n |
» | radeon 7200 64MB ali geforce 2 MX 64MBOddelek: Kaj kupiti | 899 (757) | danielka84 |
» | Kaj kupiti...Oddelek: Kaj kupiti | 1631 (1307) | ABX |