Forum » Hlajenje in modifikacije » Ohladiti notebook
Ohladiti notebook
Darker ::
Hi!
Imam notebook Hp Compaq nx9010 problem je da ko igram kakšne igre se temperatura dvigne tudi do 70 stopinj in cez. Stvar niti ne bi bila tako tezavna, ce se ne bi racunalo ugasnilo. Ker se je to začelo pojavljati kar naenkrat (verjetno ker so mal višje temperature zadnje čase), me zanima kaj bi mi svetovali za ohladitev te mašince. Kupil sem notebook cooler revolteca ampak svojo nalogo se mi zdi opravlja zelo slabo. Kadar je idle je temperatura okoli 50 stopinj če je pa že segret pa zelo težko pade pod 60. Hvala za pomoč ;)
Imam notebook Hp Compaq nx9010 problem je da ko igram kakšne igre se temperatura dvigne tudi do 70 stopinj in cez. Stvar niti ne bi bila tako tezavna, ce se ne bi racunalo ugasnilo. Ker se je to začelo pojavljati kar naenkrat (verjetno ker so mal višje temperature zadnje čase), me zanima kaj bi mi svetovali za ohladitev te mašince. Kupil sem notebook cooler revolteca ampak svojo nalogo se mi zdi opravlja zelo slabo. Kadar je idle je temperatura okoli 50 stopinj če je pa že segret pa zelo težko pade pod 60. Hvala za pomoč ;)
what if you were unable to wake up
d20 ::
Odpri ga, po potrebi pobrusi stične površine hladilnih reber in vmes nasuj kvalitetno termalno pasto.
Poskusiš lahko tudi z RMClock kanček znižati napajalno napetost.
Poskusiš lahko tudi z RMClock kanček znižati napajalno napetost.
http://www.worldjumpday.org
CCfly ::
Če ti tisti hladilnik za 10 stopinj zmanjša temperaturo sploh ni tako slab.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev
tiborrr ::
Samo tega ti notebook ne bi smel poceti. Nesi na servis.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Je to normalo? Problem ventilator. (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13710 (12240) | imagodei |
» | Dell vs Asus vs ???Oddelek: Kaj kupiti | 2896 (2602) | Mesar |
» | Vroč prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2581 (1934) | svizec4 |
» | HP Pavilion notebook se pregreva ?Oddelek: Strojna oprema | 2345 (2191) | klemennn000 |
» | Procesorske vojne je konec (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 5262 (5262) | ||_^_|| |