Forum » Programska oprema » Macromedia Flash MX
Macromedia Flash MX
dr.bassti ::
Zdravo!
Pred kratkim sem od prijatelja dobil .FLA datoteko. Ker bi jo rad nekoliko predelal v Photoshopu me zanima kje se taka slika (Symbol1,..) sploh shrani? Kako bi odprl recimo Symbol1 (.gif slikica), uredil in pa nato dal samo update (ne bi ponovno urejal in izdeloval animacij) ?
Pred kratkim sem od prijatelja dobil .FLA datoteko. Ker bi jo rad nekoliko predelal v Photoshopu me zanima kje se taka slika (Symbol1,..) sploh shrani? Kako bi odprl recimo Symbol1 (.gif slikica), uredil in pa nato dal samo update (ne bi ponovno urejal in izdeloval animacij) ?
Malo pomalo
dëych ::
Library? Tle notr so shranjeni vsi elementi.Ven potegneš, pa nardiš replace z novejšim. Nism pa 100%...
dr.bassti ::
Ko izvlečem file iz Lybrary se shrani na namizju kot IZVLEČEK.shs Ko to kliknem pa napiše, da je prišlo do izjemne napake strežnika
Ta pot najvrjetneje ni prava al kako? Folk jst rabm pomoč . Dejte plis pomagat!
Ta pot najvrjetneje ni prava al kako? Folk jst rabm pomoč . Dejte plis pomagat!
Malo pomalo
gerrno ::
Probej davkrat klikniti na simbol v Library-u. Moral bi se odpreti, nato pa lahko zamenjaš sliko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | uTorrentOddelek: Programska oprema | 3840 (1924) | krenapunca |
» | repair XP - težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1270 (1134) | PINki |
» | Zastonj resize NTFS particije ?Oddelek: Programska oprema | 2336 (1519) | MrStein |
» | Znate iskati po spletu? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 8244 (7030) | Thomas |
» | Bitna slika v vektorsko sliko (iz linij v kocke?)Oddelek: Programska oprema | 2650 (2465) | ali3n |