Forum » Hlajenje in modifikacije » thermaltake temperaturna proba
thermaltake temperaturna proba
s56vpe ::
Nabavil sem thermaltake polo 735. Zraven sem dobill temperaturno probo, ki je očitno termistor s katerim se lahko avtomatsko uravnava obrate ventilatorja. Imam athlon XP za katerega v navodilih piše, da naj bi se proba nalepila na spodnjo stran procesorja, žici pa napeljali ven med pini.
Zanima me če ma kdo kake izkušnje s tem sistemom.
LP Pero
Zanima me če ma kdo kake izkušnje s tem sistemom.
LP Pero
tiborrr ::
Moj kolega je imel to na Volcano Extreme 12+. Precej zanimiva zadeva, ceprav je kup solate, ehm... kablov
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
aha981 ::
jst mam isto ta hladilnik in AMDxp proc.,tista mala zicka ki se da na jedro procesorja je za temp.,čeprav nevem zakaj bi bla če je senzor na moderbord ...ko jo priklopis potem ne gre priklopit tist za obrate spreminjat...drugac je pa kul cooler..za tak denar
//ni podpisa sploh!
s56vpe ::
ja moja plata ne more regulirat hitrosti ventilatorja, tak de bi mim to kr prou prsl. A si probu to varjanto al mas direkt al potenciometer?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sapphire Radeon HD7970 - hlajenjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1931 (1588) | Navje |
» | Regulacija CPU ventilatorja? Visoka temp. cpu-jaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2564 (2442) | umax |
» | Ovca na ohišjuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 848 (769) | fAtso |
» | amd 2400+ se mi pretirano grejeOddelek: Navijanje | 1425 (1058) | rfmw |
» | Prisluhnimo tisiniOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1440 (1216) | HroSCeK |