Forum » Strojna oprema » prosim za pomoč, rač. nestabilen
prosim za pomoč, rač. nestabilen
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
xdejvid ::
glavnem, pripeljem rač. v mb z mojim novim vgrajenim vodnim hlajenjem Thermaltake BIGWATER! rač. laufal na začetku v redu, šlo ok, in začel iz dneva v dan ratat bolj nestabilen oz. je začel blokirat na hipe! in potem se je začel kaos! ko mi je prekipelo, sem sformatiral disk (eno particijo, druga ostala nedotaknjena) in na novo naložil windowse! mislim, da mi enkrat ni sformatiral v redu in napisal " disc may be damaged", drugič je napisal "computer must be shut down to prewent damage". In potem je v tretje šlo, naložil windowse, laufalo, naložil gonilnike in še potem SP2, a mi nekje na sredi nalaganja SP2 spet pojavilo opozorilo (blue screen) "computer must be shut down...". in potem se ni več zagnal pravilno! enkrat napisalo "disc read error" in po večkratnih poskušanjih uspelo, a potem spet začel blokirati, neke read error napake v namizju itn, ga resetiral in potem napisalo "windows could not start, because one of file is missing or corrupt" in windows se ni zagnal in spet na novo naložil a vseeno jeb*! antiviruse sem mel kaspersky, bitdefender, panda...
v glavnem popizdi* do konca! je*e in je*e!!!!!!!!!!!!!!!!!
P4 3.0 GHZ
512 MB rama
X 600 PRO
160 Gb Maxtor
ASUS P5GD1 PRO
v glavnem popizdi* do konca! je*e in je*e!!!!!!!!!!!!!!!!!
P4 3.0 GHZ
512 MB rama
X 600 PRO
160 Gb Maxtor
ASUS P5GD1 PRO
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
riba43 ::
Ko sem jaz imel enake probleme, se je na koncu izkazalo, da je šla MOBO k vragu. Pravzaprav so bili elektroliti na napajanju napihnjeni. Za vsak slučaj jih poglej.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows 7 appcrash problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 2586 (2500) | blazkox |
» | IDE ali disk problem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1024 (949) | ender |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40770 (15752) | brainiac20 |
» | Kdo je zdej nor - jst al računalnik!!??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1143 (912) | AngelOfDeath |
» | prosim pomoč ka bom znorel...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2212 (1607) | TriDvaEna |