Forum » Elektrotehnika in elektronika » Toroidale Antenne...kako?
Toroidale Antenne...kako?
Cr00k ::
Jst bi rad naredu tako anteno:
Zanima, pa me, kako se lotit doticne zadeve...
Iz katerega materiala bi to naredil...
Kako...
Je ze kdo delal...kdo ma doma?
Ima, kdo kakrsno koli idejo, nasvet...
10x!
Zanima, pa me, kako se lotit doticne zadeve...
Iz katerega materiala bi to naredil...
Kako...
Je ze kdo delal...kdo ma doma?
Ima, kdo kakrsno koli idejo, nasvet...
10x!
- zavaroval slike: Azrael ()
bf4ed ::
Če že hočeš to met si raje kje nabavi pa kupi, ker pomoje nikoli ne zadeneš kote kot bi moral če bi sam delal.
Moje mnenje.
Moje mnenje.
Scorpia ::
da lahko vec satelitov lovis
?????
Če pogledaš je, LBN-jev tolk da je lahko več uporabnikov na eni anteni npr. za blok. Da bi več satelitov lovil, rabiš motorček ali pa krožnik. Drgač več info o tem je na wlan sat forum.
?????
Če pogledaš je, LBN-jev tolk da je lahko več uporabnikov na eni anteni npr. za blok. Da bi več satelitov lovil, rabiš motorček ali pa krožnik. Drgač več info o tem je na wlan sat forum.
gumby ::
zanimivo... kolega ima 2 anteni in na vsaki 2 LNB-ja. na ta nacin lovi 4 satelite hkrati...
Cr00k ::
fora ni v tem, da rabs motorck da vec satelitov lovis...
jst mam na zdajsnjem krozniku premera 60cm z tremi lbn-i gor. Sem se mal igral... prisel do spoznanja da ce te lbnje v ravnini kroznika postavs, sprejemas razlicne signale... (lbn je s tem pod drugim kotom, kot drugi oz. tretji...), potem se samo se igras razdaljo med lbnji... pa je...
tole s toroidnem kroznikom, si bom pa postavil nov iziv... ce se mi bo dal...
jst mam na zdajsnjem krozniku premera 60cm z tremi lbn-i gor. Sem se mal igral... prisel do spoznanja da ce te lbnje v ravnini kroznika postavs, sprejemas razlicne signale... (lbn je s tem pod drugim kotom, kot drugi oz. tretji...), potem se samo se igras razdaljo med lbnji... pa je...
tole s toroidnem kroznikom, si bom pa postavil nov iziv... ce se mi bo dal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero satelitsko anteno kupitiOddelek: Kaj kupiti | 1753 (1526) | Alexius Heristalski |
» | Digitalna satelitskaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4627 (4337) | gapic_8 |
» | Total TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 14012 (12110) | fulgur |
» | Total TVOddelek: Zvok in slika | 4566 (4566) | BlackHole |
» | NetsystemOddelek: Omrežja in internet | 897 (755) | birra |