Forum » Pomoč in nasveti » Zvocna kartica na maticni
Zvocna kartica na maticni
TERORRIST ::
Mam en problem. Rad bi nekak uporabljal zvocno ki je na maticni vendar nisem dobu zraven kabla ki se poveze na ohisje racunalnika. Racunalnik je precej stari (pentium 2). Firma od maticne pa ne vem. ( Sandra mi pokaze neki vtech ? ) Ima kdo kako idejo kako bi usposobo zvocno? Ker kolko jaz vem je za vsako maticno drugacen kabel.
Keyboard not found. Press f1 to cancel.
CCD ::
Sam mal. Kaj bi ti rad povezu na ohišje? Če misliš konektorje za CD-ROM potem so ponavadi med PCI sloti in med zadnjo stranico. Ker druzga ne vem kaj bi priklučval na "ohišje".
A si prepričan da je zvočna integrirana? Ker potem morajo bit tud midi vrata pa LINE, OUT pa MIC vtičnice?
lp
A si prepričan da je zvočna integrirana? Ker potem morajo bit tud midi vrata pa LINE, OUT pa MIC vtičnice?
lp
MadMax ::
Eh, eni poznajo samo nove stvari...
Stare plate so tudi ze imele integriran zvok, konektorji pa so bili na prilozenem kabelcku, ki ga vtaknes v MB, konektor pa prisraufas v rezo na ohisju za ISA/PCI slot.
Ce kabelcka nimas, bo tezka...
Najprej malo pocheckiraj po knjigici od plate in na I-net strani proizvajalca.
Ko bos 100% da zvok je na plati, bos vedel tudi kam se kabel priklopi. Ostane ti se iskanje kablov in probiranje, kateri dela...
Stare plate so tudi ze imele integriran zvok, konektorji pa so bili na prilozenem kabelcku, ki ga vtaknes v MB, konektor pa prisraufas v rezo na ohisju za ISA/PCI slot.
Ce kabelcka nimas, bo tezka...
Najprej malo pocheckiraj po knjigici od plate in na I-net strani proizvajalca.
Ko bos 100% da zvok je na plati, bos vedel tudi kam se kabel priklopi. Ostane ti se iskanje kablov in probiranje, kateri dela...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
miranpozar ::
MadMax... prav imaš!
Terrorist, jaz bi mogoče našel kaj zate, sam bi moral vsaj približno vedet, kako izgleda ta konektor, če že plate ne veš (sigurno piše kaj na njej)!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Terrorist, jaz bi mogoče našel kaj zate, sam bi moral vsaj približno vedet, kako izgleda ta konektor, če že plate ne veš (sigurno piše kaj na njej)!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V čem je razlika med AC 97 in HD AudioOddelek: Pomoč in nasveti | 2306 (1678) | PrihajaNodi |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 17851 (13974) | G_mAn |
» | Sestavil PC - monitor neodziven, matične ne piskaOddelek: Strojna oprema | 5033 (3161) | Riff |
» | Ulra66 Bios is not installed - kaj naj naredim?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1770 (1435) | amigo_no1 |
» | comp. mi ne zazna zvočne kartice!!??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1744 (1619) | Nia & Melody |