Forum » Omrežja in internet » Pozabil password za wireless router
Pozabil password za wireless router
getz ::
Imam Linksys-ov router, ki sicer deluje dobro. Problem pa je ker sem pozabil password.
Ali ima kdo kaksno preverjeno metodo kako to povrnit v prvotno stanje, ne da bi s tem vplival na nastavitve, ki pa se jih prav tako ne spomnim najbolje.
10X!!!
Ali ima kdo kaksno preverjeno metodo kako to povrnit v prvotno stanje, ne da bi s tem vplival na nastavitve, ki pa se jih prav tako ne spomnim najbolje.
10X!!!
Taras_Bulba ::
če se lahko telnetaš gor, mislim, da boš našel to geslo v text obliki. vem, da je geslo za internet notri napisano v txt obliki. (predpogoj pa je, da imaš vklopljen telnet, pa da ti telnet ne zahteva gesla. na HyperWRT firmwaru ga ne.)
Slowenc ::
Naredi hard reset routerja. Drži tipko RESET, ki je nekje na samem routerju.
Tiste nastavitve boš pa že naredil, pač par minut ti bo vzelo.
Tiste nastavitve boš pa že naredil, pač par minut ti bo vzelo.
Skiny gate.
getz ::
Taras_Bulba ali mi lahko prosim mal vec oziroma "step by step" opises kako je s tem telnetom.
Kar je res je to, da sem pomislil na hard reset ampak je problem v nastavitvah, ki pa niso v celoti moje delo. s prva sem imel probleme, po posredovanju kolega pa je deloval in se deluje perfektno!
Kar je res je to, da sem pomislil na hard reset ampak je problem v nastavitvah, ki pa niso v celoti moje delo. s prva sem imel probleme, po posredovanju kolega pa je deloval in se deluje perfektno!
Taras_Bulba ::
yay, nism doma, bom po spominu.
odpreš telnet, vtipkaš open 192.168.1.1 [ip tvojega routerja]. Potem greš v direktorij proc če ga najdeš. Tam pogledaš kaj je notri. (Čist možno, da je proc datoteka). Vse skupaj pa deluje na HyperWRT - zadeva teče na Linuxu. Za original firmware pa nism ziher.
odpreš telnet, vtipkaš open 192.168.1.1 [ip tvojega routerja]. Potem greš v direktorij proc če ga najdeš. Tam pogledaš kaj je notri. (Čist možno, da je proc datoteka). Vse skupaj pa deluje na HyperWRT - zadeva teče na Linuxu. Za original firmware pa nism ziher.
OldSkul ::
Telnet verjetno sploh ni vključen. Zdaj pa ker ne more vsopati v konzolo potem ne bo nič z telnetom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | linksys wrt54g problemi z izpadiOddelek: Omrežja in internet | 5227 (4172) | Spajky |
» | Brezžični router od 12-17kOddelek: Omrežja in internet | 1315 (1176) | pivmik |
» | Kateri firmware uporabiti za router LinkSys WRT54G (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6978 (5051) | plavko61 |
» | telnet na wrt54gOddelek: Omrežja in internet | 1089 (932) | OldSkul |
» | Wireless router ali AP?Oddelek: Omrežja in internet | 2035 (1871) | pujsek_ |