Forum » Omrežja in internet » WinXP: logiranje v omrežje
WinXP: logiranje v omrežje
krofko ::
Moj problem: V službi imamo Microsoftovo omrežje. Na kolegovemu računalniku je nameščena mapa v skupni rabi. Najprej je bila v skupni rabi za Everyone in Guest uporabnike. Ko sem se poskusil logirati na kolegov računalnik kot Guest, mi je zavrnil prijavo. Nato smo na kolegovem računalniku kreirali še User uporabnika in mu dodelili poln dostop do mape v skupni rabi. Kos sem se poskusil logirati na to mapo, se mi sploh ni pojavilo okence za izbiro uporabnika. Domnevam, da se hoče logirati kot Guest.
Zdaj pa vprašanje: kje se nastaviti, da lahko izbereš drugega uporabnika za logiranje?
Hvala za odgovore,
krofko
Zdaj pa vprašanje: kje se nastaviti, da lahko izbereš drugega uporabnika za logiranje?
Hvala za odgovore,
krofko
Matri[X] ::
Na njegovi postaji moras Simple file sharing. Poglej v Control Panel > Folder Options > View > cisto na dnu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava s prijavljanjem na slo.techOddelek: Omrežja in internet | 1572 (1108) | Barbarpapa2 |
» | Thunderbird napaka pri vzpostavitvi z strežnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 642 (561) | winlins |
» | Win server 2003 in Win XP - file sharing oz. skupna rabaOddelek: Omrežja in internet | 2315 (2186) | Mitja.GTI |
» | Windows XP mreza errorOddelek: Pomoč in nasveti | 1803 (1536) | aliado |
» | Nekaj vprasanj glede Win2kOddelek: Programska oprema | 2061 (1727) | glavic |