Forum » Zvok in slika » Kako usposobiti TV out
Kako usposobiti TV out
trilko ::
Zivjo!
Imam Geforce 2 MX400 s TV out izhodom in sem hotel stestirati zadevo. Problem je, da mi na televiziji kaze le crno belo sliko. Ali je to odvisno od TV-ja? Ima namrec le en video in en avdio vhod. A se komu kej sanja?
Hvala
Imam Geforce 2 MX400 s TV out izhodom in sem hotel stestirati zadevo. Problem je, da mi na televiziji kaze le crno belo sliko. Ali je to odvisno od TV-ja? Ima namrec le en video in en avdio vhod. A se komu kej sanja?
Hvala
Matek ::
Kateri program pa maš? Probaj menjat format TV (NTSC oziroma PAL). Meni je tudi to delalo, pa je menjava pomagala.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Program? Jest grem v Control Panel/Display/Settings/Advanced in pol na Output device nastimam TV. Ni razlike, ce izberem PAL oz tist ameriski sistem N..something
Kaksen program si mislu?
Kaksen program si mislu?
gvihteru ::
Trilko probaj s programom tv-tool
dobiš ga tutv-tool
to je demo, delo ti bo 10 min
če ti bo slo mi pisi pa ti ga posljem (orgi.)
gvihter@email.si
dobiš ga tutv-tool
to je demo, delo ti bo 10 min
če ti bo slo mi pisi pa ti ga posljem (orgi.)
gvihter@email.si
jfk ::
Ja jest mam tud tako kartico, pa sem se namatral da mi je pokazala sliko na TV
Ta kartica nima standart TV -out ampak
omogoča prenos slike na dva monitroja.
Zato je treba izbrati v nastavitvah CLONE VIEW pa še to dela samo do 800x 600 na 60Hz, pa mora biti na PAL.
Je zraven en program EXPERT TOOL s katerim lahko to nastaviš
Tako je pri moji kartici GAINWORD CARDEXPERT Jumbo TV
Upam da ti je to kaj v pomoč.
Ta kartica nima standart TV -out ampak
omogoča prenos slike na dva monitroja.
Zato je treba izbrati v nastavitvah CLONE VIEW pa še to dela samo do 800x 600 na 60Hz, pa mora biti na PAL.
Je zraven en program EXPERT TOOL s katerim lahko to nastaviš
Tako je pri moji kartici GAINWORD CARDEXPERT Jumbo TV
Upam da ti je to kaj v pomoč.
jfk rules
Ej hvala vsem za pomoc, mi je ratal zrihtat. Problem je bil v color carrier frequency, ki ni bil nastavljen pravilno, zato je bila slika crnobela. Takoj ko sem se poigral s tem v TV-toolu je delalo!
Se eno vprasanje - koliko je lahko dolg normalen kompozitni (VHS) kabel in koliko audio kabel, da ne pride do izgub v kvaliteti slike/zvoka.
lp, trilko
Se eno vprasanje - koliko je lahko dolg normalen kompozitni (VHS) kabel in koliko audio kabel, da ne pride do izgub v kvaliteti slike/zvoka.
lp, trilko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GE-FORCE 2 MX/MX 400 TV OUTOddelek: Zvok in slika | 1587 (1358) | podtalje |
» | TV Tool - Tv out problemOddelek: Zvok in slika | 1349 (1240) | matter |
» | Filma se ne vidi naTV-ju, na monitorju pa jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1819 (1411) | Pro2Type |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6200 (5105) | bbobst |
» | Črnobela slika na TV-OUTOddelek: Zvok in slika | 2125 (1788) | Hevidi |