Forum » Operacijski sistemi » Windows xp home GER-->SLO??
Windows xp home GER-->SLO??
falotXP ::
Zanima me če se da z kakim slo.mui.home.edition packom spremeniti nemški Windows xp v slovenskega...ker mi namreč ta pack, ki ga imam javi, da dela samo na angleških Windovsih.
Obstaja kak način?
Obstaja kak način?
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
ross|e20 ::
to bi zanimal tut mene, ker imam licenčne windows xp home edition v nemščini , k sem jih dobla s prenosnikom .
Prenosik Acer Aspire 5101: AMD Turion 64 Mobile
Technology (2.0GH), 15,4' TFT LCD, ATI Radeon
Xpress 1100, 60GB HDD, 1GB DDR2 ram, DVD pekač,...
Technology (2.0GH), 15,4' TFT LCD, ATI Radeon
Xpress 1100, 60GB HDD, 1GB DDR2 ram, DVD pekač,...
Tomay ::
Sem že marsikaj sprobal pa mi še ni uspelo. V bistvu bi moral odinstalirat nemški language pack, tako da bi dobil spet angleške windowse, oziroma instalirat angleški LP, potem pa slovenskega instalirat.
Voodoo 4Ever
Utk ::
Ne moreš odinštalirat nemškega jezika, ker so tisto res pravi nemški windowsi, ne pa samo upgrejdani. Je že inštalacija v nemščini pa vse, menda.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bios mi ne najde diska!! (na prenosniku)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2619 (2306) | skurjenc |
» | Multilanguage interface pack za xp homeOddelek: Programska oprema | 1616 (1507) | mHook |
» | Angleški Win XP in original key nemškihOddelek: Operacijski sistemi | 1889 (1417) | scorpioxx |
» | Toshiba Satellite P10-554 WinXP PRO install problemOddelek: Pomoč in nasveti | 809 (757) | krneki |
» | XP Dojče -> XP EngOddelek: Operacijski sistemi | 1002 (917) | Uporabnik |