Forum » Navijanje » softFSB
softFSB
eddye ::
z softFSB-jem sem svoj PII 266 navil na 333 mhz vendar stvar deluje samo dokler racunalnika ne resetiram, ko racunalnik namrec vnovno zazenem ta ponovno deluje le s 266 Mhz, kje mislite da je napaka...
Najlepsa hvala za vase odgovore.
Najlepsa hvala za vase odgovore.
Red_Mamba ::
SOFTFSB moraš nastaviti da se ti vsakokrat ko poženeš windowse požene in ti ponovno nastavi frekvence.
Mal pobrskaj po programu
Mal pobrskaj po programu
celica ::
Hojla ...
Si že poskuso zakrit pine na procu. Če maš BX čipset, potem gre na vsaki, samo malo razgibavanja da dobiš proca ven, mirno roko, da premažeš-prelepiš ali kar pač narediš. Zakrit treba ŠTIRI (4) pine ..
Jas sem že kolegu tako navil 300@450 pa dela čist koool..
Keri pini so, pa poglej malo na slo-tech-u, mislim da je en med ČLANKI enkrat nekaj obajvil (OC Popotovanje 1)
Vse delaš na lastno odgovornost ..!!!
Si že poskuso zakrit pine na procu. Če maš BX čipset, potem gre na vsaki, samo malo razgibavanja da dobiš proca ven, mirno roko, da premažeš-prelepiš ali kar pač narediš. Zakrit treba ŠTIRI (4) pine ..
Jas sem že kolegu tako navil 300@450 pa dela čist koool..
Keri pini so, pa poglej malo na slo-tech-u, mislim da je en med ČLANKI enkrat nekaj obajvil (OC Popotovanje 1)
Vse delaš na lastno odgovornost ..!!!
negre..! gre ..? joj GORI ..!
Shadowman-x ::
Program je narejen tako, da nastavi novo frekvenco le če je shraniš v programu.
Mislim pa da bi bilo veliko boljše, če bi procesor navil hardversko na 300=3x100MHz, saj bo notranji prenos podatkov veliko hitrejši in s tem tudi hitrost celotnega računalnika.
Mislim pa da bi bilo veliko boljše, če bi procesor navil hardversko na 300=3x100MHz, saj bo notranji prenos podatkov veliko hitrejši in s tem tudi hitrost celotnega računalnika.
Space Surfer ::
A mi lahko en pove, kaj pomen "Target clock generator", ki ga je treba nastavit pri programu SoftFSB? Kako vem, katera nastavitev je prava?
Thanks!
Thanks!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SOFT FSBOddelek: Navijanje | 1177 (972) | franci |
» | Navijanje celeron 400Oddelek: Navijanje | 1272 (1087) | ABX |
» | FSBOddelek: Navijanje | 1441 (1188) | asPeteR |
» | FSB ne gre več kot 112Oddelek: Navijanje | 1404 (1229) | --Switch-- |
» | jumperOddelek: Navijanje | 1196 (1064) | MadMax |