» »

Predvajanje DivX 3.xx filmov z DivX 4.01 codecom

Predvajanje DivX 3.xx filmov z DivX 4.01 codecom

Boky ::

Ko sem instaliral diviX 4.01 codec me je ta vprasal ce naj predvaja 3.XX filme z 4.01. Dovolil sem mu in zatem probal predajat en film. Z codemom 4.01 je stvar full pocasneje delala. Ce sem imel prej pri istem filmu maximalno 80% obremenjen procesor pri najbol zahtevnih scenah, sem z tem novim codec-om imel le cca 14 slik/sekundo od 24-tih moznih(na K6 III 450). Je to normalno ?

cyber ::

jo kaj si mu pr installu dovolil da ti predvaja vse divx filme tega mu ne dovol ..nared tko uninstall pol namest divx 3.11 in šele takrat divx 4.01 pa mu ne dovol da ti predvaja vse divx filme.

Paramedic ::

Tu ni blema. Ti sam še enkrat inštaliri (kr navrh, itak se prepiše), le da tam ko te vpraša, če hočeš vsebino 3.xx predvajati s 4.01, odgovori NO!. Preizkušeno!
End transmission.

Boky ::

Ja sem ze takoj tako naredil. Zanimalo me je samo ce je to nromalno. Khm, zakaj so sploh dali to opcijo. Slika je slabsa, pojavljajo se zelene lise in vse skupaj pocasneje dela.

WolfmanJack ::

Hm, meni in kolegom pa deluje nov codec hitreje, pa še lepša slika je ker lahko zdaj vključim postprocessing (prej je že pri 1 štekalo ob malo večji rezoluciji filma). Mogoče je to zato, ker sem 3.11 zbrisal pred namestitvijo 4.0.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

kateri program uporabiti za kompresijo videa v DivX formatu (delam iz DV AVI formata)

Oddelek: Zvok in slika
402463 (1715) nemesis
»

XP - media player - DivX problemi

Oddelek: Pomoč in nasveti
151202 (1023) freserovski
»

DivX kodek

Oddelek: Zvok in slika
151485 (1032) CaqKa
»

GeForce