Forum » Pomoč in nasveti » Integrirana grafična?
Integrirana grafična?
sprmn ::
živjo!
Imam eno vprašanje. in sicer, imam plato kjer je grafična kartica integrirana. Ena starejša plata pač kjer je procesor 800mhz. Vse dela uredu in vse, samo slika na ekranu mi pa pri vseh resolucijah in pri vseh frekvencas kr mal valovi na ekranu. Taki mjhni valovcki pa dost hitr sibajo. Zjpa res nvem. Se da to nekak odpravt z ksnimi driverji al kj podobnga al morm lih nekje dubit eno drugi pci kartico da mi bo normaln delal? Pci kartico je pa dons skor nemogoce dobit:/
Hvala
Imam eno vprašanje. in sicer, imam plato kjer je grafična kartica integrirana. Ena starejša plata pač kjer je procesor 800mhz. Vse dela uredu in vse, samo slika na ekranu mi pa pri vseh resolucijah in pri vseh frekvencas kr mal valovi na ekranu. Taki mjhni valovcki pa dost hitr sibajo. Zjpa res nvem. Se da to nekak odpravt z ksnimi driverji al kj podobnga al morm lih nekje dubit eno drugi pci kartico da mi bo normaln delal? Pci kartico je pa dons skor nemogoce dobit:/
Hvala
Sami ::
Poglej katero plato imaš in katera grafa je gor intergirana, poišči najnovejše driverje in težava bo morda odpravljena.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
nurmaln ::
pogleg kakšno frekvenco osveževanja imaš nastavljeno, pomoje da bo kazal tm ene 60, mogl bi pa kakih 85
Evo tukaj so driverji, drugič poglej na proizvajalčevi strani.
hvala! sam toj se zmer isto..nvem kvaj fora da kr valovi pismo..edin na 60hz se skor nc ne vid..sam se se zmer prevec!sm doudrug monitor pa isto..pojma nimam kva nj
K0K0 ::
Ja na 85Hz prestav pa jih ne bo več
Če te zanima kaj so ti valovi si preberi crt proti lcd članek 1. del 2. del
Če te zanima kaj so ti valovi si preberi crt proti lcd članek 1. del 2. del
Zgodovina sprememb…
- spremenil: K0K0 ()
pr 85 so glih najvecji..pomoje najbol da kupm eno graficno pci pa je..sam pci graficno starejso je like nemogoce dubit:)
V megahitu prodajajo zelo stare zaloge in se da dobit PCI grafične 1/2/4 MB za 2,9k
maxsustar ::
Poglej, če maš kšn kondenzator napihnen na plati js sm meu iste probleme k sm meu integrirano grafiko: slika migetala pr ush osvezvanih in resolucijah, nobeni driverji niso pomagal ubistvu plata je bla fuč. Tko da nabava nove graficn ni glih pametna ce je to , k ti lah usak cas plata crkne.
Brane2 ::
Kondiji na plati so ti šli ali pa imaš kak debilni napajalnik.
On the journey of life, I chose the psycho path.
Corleone ::
Samo eno vprašanje kako vezo ma napajalnik z tem???
I'll give you an offer you can't refuse!
Brane2 ::
Tipu motnje iz napajalnih napetosti pridejo v videosignal.
To se pa dogaja, če gladilni kondiji na plati ne delajo več ali pa če se v napajalniku odhlapeli oziroma napajalnik kako drugače odpoveduje.
To se pa dogaja, če gladilni kondiji na plati ne delajo več ali pa če se v napajalniku odhlapeli oziroma napajalnik kako drugače odpoveduje.
On the journey of life, I chose the psycho path.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LCD in mrtvi piksli (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6162 (5166) | Hux |
» | Nova anketa!Oddelek: Novice / Ankete | 2918 (2918) | Brilko |
» | NapajalnikOddelek: Strojna oprema | 1397 (1152) | krneki |
» | Nova anketa!Oddelek: Novice / Ankete | 2738 (2738) | ||_^_|| |
» | Nov članek: CRT proti LCD (1.del)Oddelek: Novice / Nova vsebina | 3080 (3080) | Sid Izprijeni |