Forum » Programska oprema » kako aktivirat xp pro ?
kako aktivirat xp pro ?
Tomi ::
Ko namestiš, daš Activate, pa je... Drugače pa moraš potegniti crack, ki obide aktivacijo.
metrodusa.blogspot.com
MadMax ::
Ja, hudimana, Tomi!?!?!
A prav vidim, da biser Slo-Techa napeljuje k piratstvu??
In to prav ti, Tomi, ki si tako protipiratsko usmerjen, da zaklepas teme, ki disijo po crackih?
Kr ne morm vrjet...
A prav vidim, da biser Slo-Techa napeljuje k piratstvu??
In to prav ti, Tomi, ki si tako protipiratsko usmerjen, da zaklepas teme, ki disijo po crackih?
Kr ne morm vrjet...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
In kaj je narobe pri tem? Samo odgovoril sem na vprašanje in mislim, da nisem naredil nič napačnega. V pravilih je samo, da ne smeš iskati nelegalne opreme..
Sicer pa, "biser Slo-techa", ta je pa dobra
Drugače pa poglej tole na andrejevi strani..
Sicer pa, "biser Slo-techa", ta je pa dobra
Drugače pa poglej tole na andrejevi strani..
metrodusa.blogspot.com
MadMax ::
Tomi: se pravi, da ce npr. rabim crack za en program, lahko to direktno napisem, saj je crack program, namenjen javni uporabi in avtor ne zahteva "registracije". Prav tako lahko vprasam, ce ima kdo to pa to delujoco verzijo, ter dobim odgovor ali URL.
Nikakor pa ne smem vprasat npr.: a ima kdo to pa to za prodat, kupim to in ono, prodam to pa to...
Povzeto: ne sme se uporabljati "kupim", "prodam", "posodim", "menjam" in podobno. Rajt?
Nikakor pa ne smem vprasat npr.: a ima kdo to pa to za prodat, kupim to in ono, prodam to pa to...
Povzeto: ne sme se uporabljati "kupim", "prodam", "posodim", "menjam" in podobno. Rajt?
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Ne ravno, ker so zaradi tega že bile Owce, če se ne motim.
Ker s cracki je tako, da sicer niso warez, ker jih avtorji ponujajo, samo pa služijo pod podpora warezu, zato niso želeni. Imaš prav, da zanj ne smeš vprašati.
Sicer pa, da razložim še enkrat moj post, recimo na primeru: na medicini jim povedo, kaj bi človeka npr lahko ubilo ( napačen rez, itd ), samo tega potem ne delajo. Ali pa pri nas moramo poznati letalne doze za zdravila, pa ne vem, koliko farmacevtov to uporablja za zastrupljanje ljudi.
Tako je bil tudi moj post samo informativen..
Ker s cracki je tako, da sicer niso warez, ker jih avtorji ponujajo, samo pa služijo pod podpora warezu, zato niso želeni. Imaš prav, da zanj ne smeš vprašati.
Sicer pa, da razložim še enkrat moj post, recimo na primeru: na medicini jim povedo, kaj bi človeka npr lahko ubilo ( napačen rez, itd ), samo tega potem ne delajo. Ali pa pri nas moramo poznati letalne doze za zdravila, pa ne vem, koliko farmacevtov to uporablja za zastrupljanje ljudi.
Tako je bil tudi moj post samo informativen..
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konec podpore za piratske kopije MS Windows (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 19504 (8036) | KontraCepec |
⊘ | Rabm crack .... a ti tudOddelek: Loža | 3409 (2437) | Azrael |
» | WAREZ?Oddelek: Slo-Tech | 2144 (1555) | Sergio |
» | Naučite se uporabljati iskalnike..Oddelek: Loža | 1527 (851) | Gh0st |
» | GameCopyWorld.com in zaklepanje temeOddelek: Programska oprema | 2802 (2519) | [t502] |