Forum » Kaj kupiti » Canon ixus 40 - informacije iz prve roke
Canon ixus 40 - informacije iz prve roke
alesh84 ::
Lep pozdrav.
Odlociu sm se za nakup ixus 40, pa sm nekje na netu zasledi da baje fotoaparat nima intikatorja, ki kaze koliko je pouna baterija.
Zdej pa me zanima a je to res al so to sam buce, ker brez tega zna bit mal nerodn za uporabo.
Aja pa se mingrede kok kej zdrzi baterija?
Hvala za odgovore.
Odlociu sm se za nakup ixus 40, pa sm nekje na netu zasledi da baje fotoaparat nima intikatorja, ki kaze koliko je pouna baterija.
Zdej pa me zanima a je to res al so to sam buce, ker brez tega zna bit mal nerodn za uporabo.
Aja pa se mingrede kok kej zdrzi baterija?
Hvala za odgovore.
- premaknil iz Zvok in slika: CaqKa ()
tec ::
Jest ga imam cca 1 mesec. Baterija je odlicna, enkrat sem naredil celo 600 posnetkov. Za indikator nisem cist preprican kako zgleda, vendar vem da nekaj ima....ce ne drugega, rdeco lucko. Zdejle ga nimam pri roki, da bi preveril.
Sem pa zelo zadovoljen z njim. Velik display, fine funkcije...ful automatic...uglavnem vse kar rabis za dobre slike, pa ce ne znas slikat :-)
Sem pa zelo zadovoljen z njim. Velik display, fine funkcije...ful automatic...uglavnem vse kar rabis za dobre slike, pa ce ne znas slikat :-)
Smorny ::
Problemi z rdečimi očmi in neuporaben flash. Je pa enkratno majhen in ima velik displaj. Mene ni navdušil
Motiti se je človeško.
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/
marvin42 ::
Nima indikatorja. Ko je baterija že skoraj prazna, ti začne utripati neka majhna ikonica in kmalu zatem je konec veselja.
Mostly Harmless
HerrFlick ::
Tudi jaz sem se skoraj odločil za ixus 40 a sem si v zadnjem hipu premislil, dodal 4000 SIT in kupil Sony cybershot w-5. Sploh mi ni žal (ixus 40 imamo že doma in moram priznati, da mi je Sony bolj všeč).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri digitalni konpaktni fotoaparat?Oddelek: Kaj kupiti | 1744 (1356) | Pyr0Beast |
» | Digitalc za 80k, kompaktenOddelek: Kaj kupiti | 1089 (922) | n0_body |
» | Sony-eva kriza identiteteOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3952 (3247) | Matevžk |
» | Canon IXUS 40 as WEB CAM ? A to se da ?Oddelek: Zvok in slika | 1714 (1518) | prideb |
» | Ne vem kerga digitalca bi ?Oddelek: Kaj kupiti | 1585 (1423) | zombies |